Zuleyha_18 Aysegulaydin16 Rabbim yardımcın olsun canım inşaallah bu süreci çok sağlıklı atlatırsınız ikinizde ve en kısa zamanda kavuşursunuz bebeginle 🤲🏽🤍
1_Pandackk Aysegulaydin16 kendi sancım vardı acilmam 6 cm olmuştu doktor yapılacak pek bişey yok dedi doğum başladı dedi kendi sancılarım yetersizdi suni sancı da verildi korkmayın inşallah hayırlı zamanda gelir sizinki🥰🌸 özel almadı sorumluluğu sezaryen dedi şehir Hastanesi’ne gittik doktor çok ilgiliydi normal doğum olur dedi
Aysegulaydin16 1_Pandackk maşallah Allah bağışlasın inşallah bende sağ sağlam kucağıma alabilirim. Şuanlık doktorlar ne derse onu yapacağım inşallah herşey güzel olur 🥰
Yildizt Aysegulaydin16 merhaba 28 haftalık normal doğum yaptım durdurmaya çalıştılar 10 gün kadar falan yattım hastanede son gün birden suyum geldi suyla birlikte bebek doğdu 48 gün kuveste kaldı Şuan yanımda korkmayın onlar çok güçlü 💪 ben çok üzülmüştüm küçücük bu sıkıntıyı da yaşadı ona zarar geldi mi diye yanımda ki doktor şunu söylemişti üzülme aksine sevin normal doğdu o florayı aldı merak etme bu onun için iyi bir şey demişti sizi rahatlatır belki 🌸
Annesininmelei Aysegulaydin16 bir tanıdığım 23 haftada 500 gram normal doğurdu. Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle bebeği yaklaşık 3 yaşında. Bende 530 gram sezaryen doğurdum çünkü bebeğim 14. Haftadan beri aşırı stres altındaydı. 32. Haftada 530 gramdı. Normal doğum stresini yaşamasın dedi doktor. Doktorunuza güvenin. Onların bildiği bir şey mutlaka vardır.
Nrsh_3355 Aysegulaydin16 görümcem 600 gr doğurdu oğluşunu yaklaşık 2 ay küvezde kaldı ama Şuan 3 yaşında gayet sağlıklı içini ferah tut Allahım sağlıkla doğup büyümesini nasip eylesin inşallah 🤲🏻
Aysegulaydin16 Nrsh_3355 yaaa maşallah ne güzel inşallah bizde bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız ❤️
Ebbruc Aysegulaydin16 benim doktorum o haftalarda travma yaşar bebek diye sezeryana almıştı beni, kilosu çok düşük sezeryan daha mantıklı bence
Ebru_klc1 Aysegulaydin16 benimki 34+3 haftalık 2.200 kilo ve 3 cm açılmayla bile normal doğum olursa yaşama şansı olmaz dediler kilosu kaldırmaz dedi doktorum bebek ölebilir dedi küçük dedi sezeryan oldum Yani sizi bilemem ama bence çok riskli rahim kasılması oldukça 700 gramlık bebek nasıl dayanabilir ki
_Minik_ Ebru_klc1 bende de aynı sizdeki gibi ama doktor kendin doğura bilirsin dedi, ilki sezeryandı. Risk almadım sezeryan oldum. Premature bebekler doğarken zaten bir çok komplikasyon gelişe bilir, bir de doğum kanalında stresse girmesini istemedim
littlechick Maviss718 malesef canım. Doktor doğduğuyla aynı diyor hala. İlacın etki göstermesi uzun sürebilirmiş bekliyoruz😔
Aysegulaydin16 Melike_00 rahim ağzı kısalmış 21 cm falanmış sanırım bebek zaten 36 cm sanırım o yüzden dediler bilmiyorum tabi ben
Maviss718 littlechick Dua ediyorum aklımdasın inşallah en kısa sürede bebeğinle kavuşursunuz ve bugünlerin acısını çıkarırsınız 🥰
Mucizeayla Aysegulaydin16 bacım bende öyle erken dogum yaptım tanı benimki seninkinden daha iriydi ama sonuçta prematüre bebekti yani 1400gr doğdu bana da doktorum bebek doğum pozisyonu almamış eğer sancin falan gelirse acil sezeryene alicaz demişti bende bı gece hastaneye 8 cm açıklıkla gitmiştim bebek baş aşağı olmamasına rağmen yarım saat içerisinde normal doğumda doğum oldu çok şükür bebekte de bı problem olmadı evet aslında bebek küçük daha kolay olur gibi düşünüyor bilmeyenler ama zayıf bebeğin doğumu daha zor oluyomus ama ben nefeslerimi çok güzel kontrol ettim o ikinma hissi geldiğinde iki kez sağlam bı ikinmayla bebeği çıkarttım çok şükür hiç bı problemi yok şuan 4 yaşında sende doktoruna ve kendine güven bişey olmaz başarırsin Allah’ın izniyle 😍
Aysegulaydin16 Mucizeayla ayyy ne güzel bir doğum hikayesi bakalım bende doktora bırakıcam kendimi artık bebeğim iyi olsun sağ sağlam dünyaya gelsinde doğum şekli çok önemli değil benim in bakalım hangisi hayırlısı ise o olsun 💕
Pamuk Haftada 1780 gr normal doğum yaptım.Doktoruma güvendim. Özel direk sezaryen dedi her zaman ki gibi ama devlette olan doktorum stres falan hikaye zaten nst ile kalp atışlarına bakılıyor dedi.