Hikoo seymash benim cok.yakin arkadasim.benden iki hafta onceydi bebegin kalbi durmus kurtaj oldu bende korkuyorum 6.haftada gittim.goremedi doktor insallah iyidir bebegim
seyma281015 Hikoo bende 9 Kasım’da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. Hemen tekrar hamile kaldım. Bide benim psikolojimi düşünün. 8 hafta 3 günlükken kaybetmiştim onu. Şimdi bu da o güne doğru yaklaştıkça bir korku alıyor içimi...😣 Rabbime emanet.
Glyctkl 9+2 heyecanlıyım bir o kadar da endişeli... Düşük riskim de var. Allah nasip ederse 13 Ağustos gibi gözüküyor Doğumum.. sağlıklı bir şekilde inşallah.. 🤰❤️🙏🏼
DenizErdal Merveykaya senim de 1 agustos dedi doktor ikili taramam haftaya nasıl oluyor nasıl geçti benimle paylaşırmısın canım😬
Merveykaya DenizErdal canım sadece kan veriyosun birde doktorun ultrasondan ense kalınlığına bakıyor.haftaya da gidebilirsin
Menekse 10+6 haftadayız . Ağustosun 6 si 7 si gibi dedi ama doktorumuz ay içinde değişebilirmiş tabiki çok heycanliyiz inşallah Allahin izniyle sağ salim hepimiz kucagimiza alırız 🧡
khandenur Hllylmz sağlıkla gelsin inşaallah :)) sonu güzel biiznillah, anne olma yolunda çekilen çile kutsaldır 😅🙈
izmirmasali35 AyEr biz başladık bile ama sanmam değişmez bizim aileninkadınları erken belli oluyor 😂☺️
khandenur Ezgi2229 bazen ikili taramada tahmin edilebiliyormuş 🤗 ama genelde en net 16.hafta diyorlar 🙈 biran önce bilsek de başlasa alışverişler 😍
seymash Ezgi2229 normalde 16. Hafta civarı net olur diyorlar da tecrübeli doktorlar 11-12. Haftalarda kemik yapısından vs tahmin yürütebiliyormuş 🤔