kardelengurler7 Kızlar iki gündür bacağımda bir ağrı var sanki yürüyemicek gibiyim uyurken bir anda kramp gibi girdi iki gündür geçmesi yürürken kastırıyor geçirecek birşey var mı yada başına böyle bisiy gelip geçen yada??
Duruxxx kardelengurler7 5+3 teyim bende bugün bacak ağrısı yaşadım komple sol bacağıma ağrı girdi bir kaç kez
Cansu-2600 kardelengurler7 Benim geçen akşam kramp girmisti bacağıma iki üç gün çektirdi bacağım magnezyumdan kaynaklı sanırım yetmiyor yada az geliyor bize sabahları yataktan kalkınca bı kaç adım ilkten çok zorlanıyorum aciyo ayaklarimin altı üstüne basarken
Qnl kardelengurler7 doktoruna bu durumdan bahsetmelisin bende de oldu magnezyum vermişti ve inanılmaz rahatlatmıştı bel ağrısı ayak ağrısı
kardelengurler7 Cansu-2600 ayhh aynısı benimde önümüzdeki hafta kontrole gidince soylicem ikiye çıkarır belki
Cansu-2600 kardelengurler7 Olabilir bende günde bir tane içiyorum son zamanlardayiz ya demekki yetmiyor
Qnl kardelengurler7 bence fayda etmediğini söyleyin ya markasını değişebilir yada arttırabilir ben günde 3 kere içiyordum hem kabızlık için vermişti hem de ayak ağrısına huzursuz bacak sendromu oluştu hamileyken hepsi bi arada olunca faydası olur demişti doktorum
mA06 Kalsiyum oranı yüksek magnezyum ocean marka alın bence ben de aynı durumdaydım Doktor’um önerdi hemen aldım şu an çok iyiyim
mA06 Kalsiyum oranı yüksek magnezyum ocean marka alın bence ben de aynı durumdaydım Doktor’um önerdi hemen aldım şu an çok iyiyim
Leyli_gul kardelengurler7 ben 23 haftalığım hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu şikayeti ne magnezyum fayda etti ne egzersiz nede kalsiyum anlayacağın doğuma kadar çekeceğim sanırım 😂