Balgiller Sapanca konaklama rehberine Mj atın onlar size bütçenize göre ve boş bungalovları atıyorlar fiyat dahil tüm bilgileriyle siz seçim yapıyorsunuz biz iki defa gitti memnun kaldık isterseniz numaralarından birini verebilirim
Senemduru Soon sapanca bi bakın 🙂 bizzat kuzenim işletmecisi. Sabah kahvalti dahil ücretlerine. Şahsi havuzu çevresi vs kapalı tesettürlü iseniz çok rahat edersiniz.
Daisyy000 Kubrabsyg Bu bungalovlar bana inanılmaz pis geliyor ya… Günübirlikçiler-fuhuş yuvaları gibi sanki… 😞
babygst Daisyy000 sorma gittik huy kaptım mı ne dedim kaşınmaya başladım alerji olmuşum Kardeşim havuzdan gözüne yeğenim kulağına enfeksiyon kaptı o havuzlar temizleniyor diyorlar ya külliyen yalan
Daisyy000 babygst Temizlenmesinden kastı klor atmak😪 İğrenç çok pis, içip içip kafalar iyiyken ne haltlar yapıyorlar kim bilir ,cidden mide bulandırıcı
Aycanby İnstagramda fahabahçe sayfası var eşimin arkadasının yeri bekar asla kabul etmiyorlar kesinlikle evli istiyorlar ve cok titizler yerleri ise mükemmel ve temiz tavsiye ederim
Balgiller Kubrabsyg the kaia sapanca bizim gittiğimiz bungalov ama sapanca konaklama rehberine Mj atarsanız onlarda size güvenilir bungalov seçeneği sunuyor
Senemduru Fiyat ile ilgili bilgi vermem ne kadar doğru bilmiyorum bayramlarda ozel günlerde veya hafta sonu değişkenlik gösteriyordur muhakkak. Ben güvenilirliğine kefilim çünkü abim 😀 instagramdan incelerseniz beğeneceginizi düşünüyorum.