Hasret18ayaz Bugün öğrendik sata göre 3+4 bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim
Mutlluu Dilekulgtt alltan baktırmam ama şuan için iyi değil ilk gebeliğimde 3+5 haftalıktım yinr ultrasonla baktı doktor kesinlikle alttan bakmadı
Ftmnnr Mutlluu Elif5361 ewt bı ay sonra gel dedi bana çok gelmişti demekki idealmis ama insan sabredemiyo ultrasonda sürekli iyi kötü görüyorduk bir ay ara çok geldi zaman geçmiyor sanki
Liimon Mutlluu 22 ile öğrendim 3 gün sonra doktora gittim 109 olmuştu. En son perşembe gitmiştim salı tekrar çağırdı
Aslihant Mutlluu bende dün öğrendim. Kan verdim beta 94 cıktı kasık ağrısı için bugün doktora gittim daha çok erken kese alttan da ultrasonla da görünmez yarın tekrar kan ver dedi gönderdi beni🥲
Nergizos Mutlluu benim de çok ağrıyor kasigim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum. Yarın kan vercem betayi öğrencem. İnsaalh sonra da kese. Sizinki ne kadarlık
Nergizos Dilekulgtt uygulamaya göre benim bugün 4+6 görünüyor. Salı 5 haftalık olmuş olucaz insaalh bakalim
Nergizos Dilekulgtt miden mi ağrıyor acaba senin. Benim bildiğin adet ağrısı gibi kasigim ağrıyor. Arada kesiliyor sonra yine agriyor
Mutlluu Nergizos hem bebek yerleştiği için ağrı yapar hemde regl günümüz geldiği için korkma allahın izni ile bişey olmaz 4+5 olduk
Nergizos Mutlluu hayırlı olsun sen ne zaman öğrendin canım. Kan vermiş mıydın. Ben de yarın vercem inşaallah
Zuleyha_18 Mutlluu ay yeni hamileler deyince bi içim daraldı gün sayıyorum artık çok şükür, ilk ayları hatırlamak bile istemiyorum berbat bulantılar kusmalar yaşadım hiç geçmeyecek gibiydi, inşaallah yaşamazsınız 🤲🏽😟
Nergizos Zuleyha_18 valla insan onlara da razı oluyor galiba. Onca zaman herkes beklemiş varsın onlara da katlaniriz canim
Zuleyha_18 Nergizos ay inşallah hiç olmaz canım o zaman daha güzel geçer ben çok çektim o yüzden bide henüz dogurmamisken okuyunca bi an fenalık geldi 😅 Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏽
Hashasbirey 5+6 dayım. Salı günü doktor randevum var. Umarım keseyi görüp kalp atışını duyarız. İzmir medicana ya gidiyorum. Kasık ağrım oluyor geciyor sürekli. Onun dışında bir problem yaşamıyorum çok şükür.
Nergizos Hashasbirey benim de var baya kasık ağrım. Uygulamaya göre bugün 4+6 yım. Yarın sağlık ocağına gidicem. Beta iyi çıkarsa bir de özele giderim belki. Devlette sıra bulamadım
Gmzcngz Hashasbirey Hashasbirey bende yarın gidicem çok stresliyim😥 kese geçen hafta gördük kalp atışlarını inşallah duyarız birde benim ikiz 🙈 daha stresli