Berfintezel2426 Semaas midemmmm yanıyor 😞 üstelik 19 haftalığım 3 gündür başladı ben 38 kadar düşünemiyorum kendimi 😟
srpkse Semaas hahah simdi dogum yapmis bir anne sözü var; Bu zamanlarinizi iyi değerlendirin Bol bol uyuyun. Bebek dogunca isteseniz de uyuyamicaksiniz😅😅 Bana boyle derlerdi ama oyle degil bebek saatlerdir uyuyo annesi uyumuyo🤷♀️🤦♀️
Roseninmelekleri Semaas ben bugünde nöbete devam hepimize ıyi nöbetler doğmadan alıştırma yapiyoz resmen uykusuz gecelere ravvim saglikla kucagimiza almak nasip etsin 🙇♀️
2405 Semaas bendede oluyor canım aynısı ben yedikden sonra süt yad soda içiyorum bakıyorum geçmiyor şurup içip rahatlıyorum yansada yiyorum canım istiyor ☺️☺️☺️😂
Dilay06 Valla ben çözüm bulamadım 😂 son haftalardayim eşim uzakta geç uyandım diye kızıyor ama yok yani uyuyamıyorum😂
Asellll23 Sizler daha son haftlardasınız ya bana ne olmuş 😔😔ben 17 haftalığım ama uyuyamıyorum uykusuzluktan gözler şiş ama gram uyku gelmiyor 😔😔
Semaas Asellll23 seninki daha kötü ben sadece geceleri uyuyamıyorum gün içinde akşama kadar uyukluyorumm 😂😂
Aycan00 Bu uyku problemi gerçekten dert bir kere yanlışlıkla bir uyanayım asla geri uyuyamıyorum ya şuna deli gibi yatakta oturuyorum 🙄 saatler asla geçmiyor👎🏻
Ceydahazelucar Aycan00 bende her 2 saatte bir vc ye kalkıyorum.Sürekli kesik kesik uyuduğundan geç uyanıyorum geç uyandığım için de gece midem de yanınca üstüne yatamıyorum bu şekilde ilerleyen kısır bir döngü oldı
Semaas Aycan00 malesef saatler geçmiyor bende gündüz üşendiğin ev işlerini yapıyorum dabah ev toplu oluyor 😀
Gulay123 Berfintezel2426 mide yanması bende de 18. Hafta gibi başladı uzun sürmüyor korkma yani bende 3,4 hafta sürdü geçti
Asellll23 Semaas gün içerisindede uyuyamıyorum gün içerisin de uyusam tamam diyecem ondan dolayı uyuyamıyorum gece ama öyle değil işte 😔😔