2cicekannesi_ benim adettim 14 yasındayken geldi ve Düzenliydi de sonra evlendikten daha sonra aniden kilo aldım ve adetlerim 2 3 ay da 1 olmaya başladı doktorlar 1 sene beklememi söyledi yine olmayınca tedaviye başladım gebelik oluşmadı bu sefer ilk aşılamamı oldum gonalf kullanarak. Ve 2 yumurtam gelişti biri 22 biri 20 diğerleri 17 küsürlerdeydi sonra aşılamadan sonra progesteronum 62.6 çıktı doktorum süper çatlamıs yumurtaların dedi. Bugün 10.gün işte halen beklemedeyim. İğnenin etkisi geçmedi vücudumda yalancı pozitif veriyor 5 6 gibi falan anlamadım gitti herkes de erken geçiyor etki bemde halen var bazıları 10.günde öğreniyor ben de halen iğne etkisinden dolayı yalancı çıkıyor anlamadım birşey. Umutsuzluğa kapılıyorum acaba gebelik olacak mı falan diye herşey iyiydi. Tam doktorumın istediğine göreydi şimdi beklemedeyim. Beyaz akıntı var gögüslerde şişlik ağrı var. Sivilce var. Alt karın ağrısı bel ağrısı var. Umarım adet olmam. Adet olmak istemiyorum artık bizimde bir bebeğimiz olsun çok istiyorum.. Ama belirtilerim adet gibi..