deryaydin98 Kızlar orta boy bir bavulum var içine koyacaklarım zaten dolduruyor ama bir yandan gözüme abartı gibi de geliyor. Eşim bavulla mı gidilir diye söylendi birazda onun etkisi shhshs Siz eşyalarınızı ne ile götürdünüz?
Lilaaaaaa deryaydin98 bende aynen sizin gibiyim bavulum var abartı gelir diye ufak seyahat çantası bakiyorum. Geçen sehir hastanesine gitmistim asansörde 2 tane yeni dogum yapan aile gördüm ikisinin elinde küçük boy valiz vardi. Hatta bir tanesi bembeyaz lahusa geceliği ile eve gidiyordu o daha tuhaf geldi bilemedim😅
birkizannesi21 deryaydin98 ilk dogumumda el çantasına koymuştum battaniyeye yer kalmamıştı onu da baska poşete koymuştum öyle de çok kalabalık oluyor kabin boy valize koydum bu sefer herşey sığdı ve daha rahat olur
merimiri deryaydin98 bavul yetmiyor bence 😂 ben kıyafetleri falan koydum bavula anca yetti hediyelikler kapı süsü falan için mesela ayrıca bir büyük poşet yapacağım çünkü bavula sığdırmaya çalışırsam parçalanır gibi
Elifinannesi33 deryaydin98 ilk çocukta orta boy doluydu ama çoğu kullanmadan geldi şu an küçük kabin boya koydum üstelik eşime ve kızıma da kıyafet koydum 😅 ani doğum durumunda (normal doğum planlandığından) 3 yaşındaki kızımıda bırakacak kimse yok babasıyla yanımda olacak
yeni-annelik merimiri valla bende büyük boy valizle gideceğim bir de eşim almıştı bu ne böyle kocaman deyip gülmüştüm ama anca sığdı tüm eşyalarım 😅
Yusufun_Annesi22 Çook küçük valiz hazırladım daha içi tam dolmadi bile ama bu uçakta kabina alınan valizlerden, ilk doğumumda büyük bavul götürmüştüm yarı eşya kullanmamışti bile 🤣
Eren_yks2 deryaydin98 orta boy valizle gittim inan hem daha rahat oldu istediğimi rahat rahat sığdırdım herhan herşey elimin altında olmalıydı insanın başını herşey gelebilir
boraninannesi_ Büyük boy spor çantaları var ya omuza asılanlardan ona koydum eşyalarımı, bebisinkileri sırt cantası almıstım anne bebek cantası ona koydum bulması kolay olsun diye
Sedadvc Teacherblue Eğer sezaryen olacaksanız emzirme yastığı gereksiz. Dikislerden kullanılamıyor. Birebir şahit oldum.
perihankrkya deryaydin98 ilk doguma giderken kucuk boy valiz ile gitmistim Birde oğlumun cantasi vardi baska biseyimiz yoktu bunda da ayni yapicam
merimiri yeni-annelik ayy eksik olacağına fazla olsun sırtımda taşıyacak değilim 😂😂 bu arada içini full doldurmadım sadece düzenli olmasını istiyorum çok poşet poşet gitmek istemiyorum
Churcill deryaydin98 tekerlekli büyük valizlerden değil de büyük sırt çantası gibi elde taşınanlardan vardı bende onunla gitmiştim
NM_mom İlk doğumumda da bavulla gittim yine bavul hazırladım. Anca sığıyor ki, hediyeliklerimde çanta da 🧚🏻♀️
Yenianne2558 Ben orta boy bir valiz hazırladım ayrıca küçük birde el çantası bir daha eve git gel yapmaktansa ihtiyacım olabilecekleri yanıma aldım hastane süsleri vs hepsi içinde ancak yetti ☺️
Aylaa123 deryaydin98 herşeyi valizd koyup gidicem çanta çanta ayrı taşımak istemiyorum herşey elimin altında dursun toplarkense herşeyi tek bir parçaya doldurup eve dönelim istiyorum
surprizbebe deryaydin98 ben de kabin boy tekerlekli aldım onunla gidicem. Zaten çıkarken bebiş ve puset olacak bi da çanta taşımayalım tekerlekli çeker götürürüz