Krasivyy Hulya00 bu kadın yüzünden gecem mahvoldu Allah nasıl biliyosa öle yapsın yatıyorum aklıma yazdığı geliyor
yesillimonn Krasivyy 😂 Şaka bi yana okudugumda bana da bi tiksinti geldi yani Allahtan resim video falan olayı yok uygulamanin yoksa ne manzaralarla karsilasırdık kim bilir..😷
mrsdoruk mer dalga mı geçiyorsunuz ? İnsanların artık bu derece saçma sapan postlar açmasından bıktım hamileyken olur aciiil ne demek ya madem acil kalk git doktorunu ara biz müneccim degiliz
Krasivyy mrsdoruk kız trollüyo bizi yorma kendini salağın biri açmış sahte hedap milleti kandırmaya çalışıyor
FHKK mer komik misin la ? Kustum neeee? İstifar ettim de bari bu kadar görgüsüzlük fazla değil mi ? Midem bulandı hamilesin normal yani 😏
mer FHKK ilk olarak la ile hithap etmen hic hos bi davranis degil ikinci kusmayla birlikte halsizlik coktu bunun sebebini sordum kustum evet aciklamaya oyle yazmak istedm rahatsxmi oldun ?
mer Ssseval eksi kustum usutmus olabilirim bunun normal oldugunu bliyrm ama gece uykumdan uyandirma si ve halsixlik olmasi normalmi yani bayilcak gbi olmasi