Arkadaşlar merhaba 5+1 hamileyim ama çok fazla belirtim yok ne mide bulantısı ne halsizlik sanki normalde nasılsam öyleyim beta hcg iki kat artıp 1400 olunca baktırmayı bıraktım sizce normal mi bunlar düşük mü yapıyorum diye korkmuyor da değilim önceki gebeliğim az artıyordu düşük olmuştu onda da hissiyat yoktu

Ben de senin gibiyim 5+3 haftalık ama sadece halsizlik var başka bişey hissetmiyorum normal mi

MUCIZEMM__ Bende de ağır ağır arttı meğer geç döllenmeymiş onun az ilerlemiş betam. Belirtilere gelince ben ilk iki ay normal hayatımda nasılsam öyle devam ettim hatta ben niye diğer hamileler gibi değilim diye üzülürdüm. Sadece hafif uyuma durumlarım vardı. Üçüncü aydan sonra belirtilerin bir kısmını yaşamaya başladım

MUCIZEMM__ ben 7. Haftaya kadar hicbirsey hissetmedim sadece iştahım coktu mide bulantisi bir başladı hala devam ediyor 9. Haftadayim endişelenme baslar

MUCIZEMM__

MUCIZEMM__ merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Benimde sizinle aynı farklı bi belirtim yok ara ara kasık ağrılarım oluyor umarım da böyle devam eder Bulantımiz olmaz:)

MUCIZEMM__ 8 haftalik olunca başliyor kiminde de 20 haftalarda kisiye göre degisir 8. Haftada benim başladi bu arada adetin geçince mi öğrendin bende 2. Gebelik denemesine yeni başladim

MUCIZEMM__ 5+1 de belirtileri hissetmeniz çok nadir olan bir şey zaten bence. Benim 6. Haftanın ortalarına kadar hiç bir şeyim yoktu sonra minik minik bulantılar oldu. 7 haftanın içinde artık tavan yaptı bulantılarım. Şu an sizin için de çok erken. Kimisi 7. 8. haftadan sonra yeni yeni başlıyor bu belirtirleri.

Larraa ay inşallah öyledir korkuyorum belirti olmayınca acaba beta hcg düşüyo mu diyorum