Busrababuz Merhaba herkese hamileliğim uykusuzluğa alıştım sabaha doğru uyur oldum burda sorulan sorulara bakarak birşeyler öğrenmek hemde zaman geçirmek istiyorum biz 22 haftalik olduk teyzeleri masallahimiz var çok rahat hamilelik geçiriyorum sizlerde durumlar ne?
Morcivert061 Busrababuz biz 14 haftaligizcok sukur benimde cik rahat gecti hamileligim insallah boylede devam eder☺️
Leyna Busrababuz Valla canım senin haftanda mışıl mışıl uyurdum bebeğin ağırlığını hissetmezdim ama şimdi öyle değil sağa sola her dönüşümde mecbur uyanıyorum kendimi kaldıramıyorum resmen :/ Doğuma doğru hiç geçmiyor zaman
Bulut74 Busrababuz ilkse rahat geçer ben de çok rahattım ilk hamileliğimde varlığı yokluğu birdi. Karnım geç büyümüştü. En güzeli bilgisiz olmaktı. Şimdi yatamıyorum, uyuyamıyorum, karnım kocaman, herşeyi biliyorum. Ama yine de hamileliği seviyorum 😘
Kuzeybolat Busrababuz 30hafta dan sonra insan uyuyamıyor ki imkanı yok yanı bebek karnın da büyüyor geriliyor uyu uyuya bilirsen 😏sabaha karşı uyuyorum bazen 34 haftalık bu ara da 🙈
asilsmom Bizde de uyku problemi var🙈 28.haftalik olduk bizde 🧿❤️🙏🏽Hepimize maşallah diyelim bende rahat bir hamilelik geçiriyorum diyebiliriz🙏🏽
Busrababuz asilsmom burada yazıyorlar ya diyorum ki acaba bende mı sorun var 😊😊 bu kadar rahat geçmesi normal mı 😊
asilsmom Busrababuz evet gördükce benimde psikolojim bozuluyor bende o sorunları yaşayacakmışım gibi hissediyorum uygulamayı siliyorum😂tekrar yüklüyorum sıkılıyorun alıştım🥶
Mecvll Busrababuz bende okuyorum maşallah çok güzel geçiyormuş şimdi kendime soruyorum ben mi sorunluyum die çok sıkıntılı geçiyor ben herkwsi kendim gibi zannediyordum🙄
BeyzaNurKrc İyi geceleeer 🤗 benim bebisim 5 haftalık öğreneli çok olmadı ben de heyecandan uyuyamıyorum 😂😂
Busrababuz BeyzaNurKrc çiçeği burnunda anne 😊😊 hayırlı olsun bende ilk öğrendiğimde zaman saat geçmemişti 😊😊
Busrababuz asilsmom ben anneme söylüyorum onun hamilelikleri zor geçmiş ben anne neden böyle deyince kızıyor bana illa bir yerin mı ağrıyacak rahat hamileliğin geçiyor diyor 😊😊
Busrababuz Leyna inan sabah 4 e doğru uyuyorum Ama gittikçe ağırlayacakmışım o zaman bende yasacagim galiba ağrı sancıyı kaç aylık senin
asilsmom Busrababuz maşallah maşallah🧿bende ağırşamalar başladı ama çok cabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum hemen🙈🤲🏼😂
Busrababuz Bulut74 tecrübesiz olunca korkuyor insan arada tribe giriyorum iyi mı birşey mi oldu nerdeyse eve ultrason koyucam 😊😊
Busrababuz asilsmom o bende de oluyor normalde calisiyordum 2 aydır evdeyim 😊 kalkıp evi temizlemeye kalkınca nefes nefese kalıyorum normalde ben 8 saat aralıksız çalışıyordum 🤣 ama 4. Ayda nedense kendimi daha yorgun hissediyordum şimdi daha iyiyim sanki
Busrababuz NurDemir aynen 2 ay önce farklı bir ilçeye taşındık hamileliğim de tek geçiriyorum ark ailem burda değil burası çok iyi geliyor sadece düşük postlarında kötü oluyorum 😣
Kuzeybolat Busrababuz hissediyorum canim genel de gergildigi zaman elimle masaj faln yapıyorum tepki veriyor hemen 🥰