Merve8155 kaşın ayda 1 en fazla nadiren 2 defa yumurtlar ve 24 saat içindede biter..yumurta olmayınca sperm neyi dillerinde bebek olsun..her kadının yumurtlama gunu beklenen adetten geri sayarak 14.gundur… Bu 40 gunde bir adet olandada birdir 20 gunde bir adet düzeni olan kadindada birdir..
Bazı bilmeyenler ben adet bitti hamile kaldim ben adette yakın hamile kaldim der🙂

Merve8155 valla diyorlar nasil oluyor bende merak ediyorum değişmez kural bu aslında ama nediyeceksin

Merve8155 canım ben ilk gebeliğimde adetim bitti ertesi gün gebe kaldım ogün ilişkim olmuştu çünkü, eşim göreve gitti sonrasında yani olabiliyor

Gkce18 benim esimde gorevde oldugu zamanlar yumurtlamaya denk gelmeyebiliyor suanda kasiklarimda agri var akintimda var acaba yumurtluyomuyum yoksa catlama gunum mu anlamadim adetime 14 gun var gorunuyo uygulamaya gore dunu de yumurtlama gunum olarak gosteriyo ama degerlendiremedik

Olabiliyor bende ikinci gebeliğimde adete 2 gün kala hamile kaldım çünkü tek birlikteliğim olmuştu ondan emınım

Merve8155 yumurtlama olmadan hamile kalınmaz kalan da erken yumurtlama yaşamıştır denk gelmiştir