Adet bittikten hemen sonraki gunlerde hamile kalan var mi arkadaslar yumurtlama gunu gelmeden
Yumurtlama gunu gelmeden
Merve8155 kaşın ayda 1 en fazla nadiren 2 defa yumurtlar ve 24 saat içindede biter..yumurta olmayınca sperm neyi dillerinde bebek olsun..her kadının yumurtlama gunu beklenen adetten geri sayarak 14.gundur… Bu 40 gunde bir adet olandada birdir 20 gunde bir adet düzeni olan kadindada birdir..
Bazı bilmeyenler ben adet bitti hamile kaldim ben adette yakın hamile kaldim der🙂
Yeniyeniden adetim bitti hemen hamile kaldim diyenler varda ben de ondan merak ettim bu sekil kalanlar var mi diye
Merve8155 valla diyorlar nasil oluyor bende merak ediyorum değişmez kural bu aslında ama nediyeceksin
Gkce18 benim esimde gorevde oldugu zamanlar yumurtlamaya denk gelmeyebiliyor suanda kasiklarimda agri var akintimda var acaba yumurtluyomuyum yoksa catlama gunum mu anlamadim adetime 14 gun var gorunuyo uygulamaya gore dunu de yumurtlama gunum olarak gosteriyo ama degerlendiremedik
Olabiliyor bende ikinci gebeliğimde adete 2 gün kala hamile kaldım çünkü tek birlikteliğim olmuştu ondan emınım
Kubraylvc anladim tesekkurler