Hasret18ayaz Kızlar merhaba 2 gün önce hayali bir çizgiyle hamileyim diye düşünmüştüm net kırmızı çizgi görene kadarda kan vermeme kararı almıştım ama çizgiler netlesmiyor hiç üstteki dün yaptığım alttakiler bugün yaptığım
zeynosileannis Hasret18ayaz adetiniz gecikmedi okuduğum kadarıyla ona rağmen yine iyi çıkmış zaten hemen koyulaşmaz birkaç gün sonra kan verirsiniz kesinleşir
Zarifokur Hasret18ayaz burda bir arkadaş canım testte nerdeyse bir buçuk ay olunca çıktı . Yani bekle ve takılma bunlara günün geçsin . Sonra kan ver iki gün sonra kan var yükselmiş mi bak bitti gitti. Ben oğlumda günüm geçti test yaptım . 6+3 de falan gittim görmeye kalp atışını da hepsini duyarız belki diye yok alttan bakmadı üstten baktı zorlamadı doktor bir hafta sonra kalp atışını duyduk .
Nuib Hasret18ayaz adete beş gün var diyorsunuz tabiki de koyulaşmaz yani adet gectikten sonra koyulaşma oluyo bence yada bir gün kala filan
Kursatsmommy Hasret18ayaz benimde çok net değildi ama hamile çıktım ertesi gün bidaha yap bekleyen çubuk ertesi gün koyulaşmıştı
TheseeNazz_ Hasret18ayaz benim yaptığım testler de böyle çıktı çok yeni olduğu için bir tanesi silik çıkabiliyor ve hamileyim şuan da
Hasret18ayaz Dilekulgtt adetim gecikmedi 5 gün var ama bir tikta olsa günden güne koyulasmaz mi çok korkuyorum geçen seferde böyle oldu bebeğimi kaybettim beta düzenli artmiyordu yine öyle olucak diye çok korkuyorum
BB_Queen Hasret18ayaz canım 2 gün aralık bırakarak testi tekrarla. Yavaş yavaş artar değerlerin merak etme ☺️ hayırlı olsun inşallah 🥰
Dilekulgtt Hasret18ayaz tabi herkesin fikri ayri. Ben kendimde denedim 9 unda basladim teste asil tam koyuluk ayin 14 unde oldu
nimetdeniz MNesemm canım 10 gün çok erken yani adete 3 gün varken ben erken gebelik testinde silik gördüm
Hasret18ayaz Dilekulgtt 15i gecesi gördüm ilk silik çizgiyi hala net bri kötülük olusmadi adetim 24 gibi olacak aslında ben o zamana kadar kan vermeyecektir ama galiba bugün vericem
Mucizemibekliyorum2525 Ben de senin gibi yapmıştım her gün sabah aynı saatte test yaptım koyulaşma farkedilmiyordu ama pazartesi ve çarsamba arasında renk farkı bariz belliydi yarın koyulaşmış olduğunu fark edersin canını sıkma
Dilekulgtt MNesemm kanda cikmayan testte cikmaz test bozuktur canim. Adetine 6 gun kala erken gebelik testi yap. Sana onerim duzensizligin varsa ovulasyon takip etki ozamanda daha net olur test yapma gunun
Dilekulgtt Hasret18ayaz her gune farkedemezsin cnm onu bende yaptim hic farkedilmiyordu. Dedigim gibi 4 5 gun sonra anca farkedilir arkadasta soylemis sana zaten. 8stersen icim rahat etsin diyosan kan ver en dogru sonuc o tabi cnm