Kızlar doğurdum sonunda kasık agrım vardı geldim acile normal de cumaya gün almıştım sancım geçmeyince sezaryna aldılar çok ilgililerdi bukadar beklemiyodum sondayı falan takarken hiç canım acımadı daha önceki doğumumda çok acımıştı herşey okadar hızlı olduki hiç bişey anlamdım sadce ameliyatta çok midem bulandı kustum sonra hatladım anestezi uzamnı okdr iyiydiki şevkatle yaklaştı çok korkuyodum nasıl olck die ilk defa devlette doğum yaptım özele göre iyidi
Çam sakura da pozitif sezryen doğum hikayem
Giiizem geçmiş olsun gözünüz aydın bu arada çok sevindim iyi geçmiş olmasına bende orda dogum düşünüyorum benimkide sezeryan olucak 2. Sezeryan dikişler iplimi acaba
Giiizem insallah bende sizin gibi iyi insanlara denk gelirim
Giiizem bızım akraba oldu canım estetık dikişti onun içten diktiler
Giiizem geçmiş olsun doktrlar kimlerdi acaba birde çocuk ziyaretlri oluyormu
3_oglan_annesi valla doktorlrı ilk deva gördüm ben Mustafa die bi doktordu
HazelSeren öledir canım
Giiizem anldm
- Düzenlendi
Bende orda düşünüyorum inşallah kafamda karışık biraz Allah iyi insanlarla karşılastırsin
Neagulili hastanedeyim suan kadın doğumda kadın beni mahvettiniz diye ağlıyordu hiçbir sorunlu gelmedi tekerlekli sandalyeyle çıkarttılar hızlı hızlı polis ve güvenlik geldi onun dışında farklı bi karı koca geldi burada sakın yapmayın çoluk çocuk giriyor ameliyata eşim sezeryan oldu mahvettiler dedi Şuan bu hastaneden tiksindim… cafeteria bölümünde bi kadınla karşılaştım ikizlerini kaybetmiş bu hastanede ihmalden dolayı kanaması olmuş eve yollamışlar
twn_babymom bende hastanedeyim çok korktum
twn_babymom ay napıcaz ozaman bilmiyorum kadının neyi vardı acaba kocası baya dalaştı güvenlikle
twn_babymom ya çok üzüldüm ben de orda doğum yaptım memnun kaldım demek oda sans işi Allah yardımcısı olsun hemile miydi doğum yapmışmiydi
Hamileolmak1 ordaki guvenlikler kendini bişey sanıyor
birkizannesi21 sadecw güvenlik olsa
Hamileolmak1 ben orda doğum yaptım hemşire ve ebeler çok iyiydi memnun kaldım. Hatta sürekli gidip gelen hemşire doğumdan sonra da gelip kontrol ediyordu kanamami falan canım acıyınca özür diliyordu bende böyle yapmak istemiyorum ama senin için diyordu öyle beni sakinlestiriyirdu Allah razı olsun ondan inşallah ♥️
Sonra gece acıktım eşimde aşağıda kalıyordu yemek istedim ondan o güvenlikler yemek göndermesinden sıkıntı çıkardılar yani kendilerini çok üst görüyorlar hatta bitanesi geldi ve eşimi bana şikayet ediyor gerizekalı