ykaya18 Bende kedimden uyuyamıyorum beni bebeğimi hazırlıyor nedir, bu gece kıpır kıpır tam uykuya dalacağım yanıma geliyor kendini sevdiriyor uykum kaçıyor sonra haylazlık peşinde, vik vik yine yanıma geliyor 😂😂
mhrmom ykaya18 kediden bile korkarım nasıl evde besliyorsunuz😂 bide uyurken yanıma gelse Allah’ına kavuşur herhalde🤣🤣
ykaya18 mhrmom çok minnoş kız, kızamıyorum bile saf saf bakıyor suratıma, yeter artık uyu diyorum sanki anlıyor gibi aaaa diyor gidiyor 😂😂😂
Ayvareceli Siz doğurdunuz da uyuyamıyorsun bana ne oluyorsa bende doğuramadığıma uyuyamıyorum 😂😂😂 valla artık benzdum daa. Doğursam en azından bebeğe uyanıyorum derim
mhrmom Ayvareceli kız o da fena vallahi yaa bende de öyleydi içerdeyken uyutmuyorsa bil ki dışarda da uyutmaz😄
Bns1- mhrmom Sabah ezanından sonra uyuyorum hep nedense o da artık ekrana bakmaktan gözüm yoruluyor öyle uykum geliyor yoksa yok sebebi yok ama psikolojik sanırım
Ayvareceli mhrmom ben onu göze aldım konuşuyorum gel artık diyorum hiç unrumda değil keyfi yerinde içerde