Mrvtrk 33+2 ilk bebeğim 🥰 karmakarışık duygulara sahibim. Hem mutlu hem endişeli hem heyecanlı hem korkulu .. Bugün çantamıda hazırlamaya başladım. Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🙏🏻
Mrvtrk dztrk hastane çantanıza zıbının altına giydirilecek bir şey koydunuz mu acaba. O konuda kafam karıştı benim. Sadece hastane çıkışının alt kıyafetiyle üşür mü bebek diye düşünüyorum
dztrk Mrvtrk çok soğuk olacağını düşünmüyorum battaniyesine sararsak üşümezler bence ☺️ ama koysakta olur aslında ne olur ne olmaz ❤️
Rabia1120 33 haftadayım, alışverişe çıkamadım her şeyin gözümde büyüdüğü hep yorgun hissettiğim bir dönemdeyim, 3 bucuk yaşında kızım var dinlenme fırsatım da olmuyor korkuyorum bundan sonraki yaşantıdan duygularım çok yoğun
dztrk Rabia1120 derin düşünürsek çıkmaza giriyoruz akışına bırakmakta fayda var yoksa kafayı yerizzzzz🥹😃 benimde 2 eylülde oğlum okula başlayacak peşine doğumum olacak zor günler bizi bekliyor ama geçecek Allahın izni ile❤️❤️
Fatma96 dztrk 36 haftalık olduk bekliyoruz bebişimi bide ablası var duygusal geçiyor her anlamda pelvik agrılar göğüs altı agrısı saga sola dönememe sıcak gerçekten yaz hamileliği çok zormuş
dztrk Fatma96 evet ya yaz hamişliği gerçekten zormuş benimde 6 yaşında oğluşum var cok heyecanlı benimde içim burkuk değişik duygular 🥹
Mrvtrk dztrk kafam öyle karıştı ki🤦🏼♀️ 2 battaniye aldım biri müslin biri penye. Acaba kalın battaniyeyi de alsam mı diye düşünüyorum . Üşür mü acaba bebek diye.
dztrk Mrvtrk ben muslin,penye ve polar olandan da koydum belki akşam üşür diye🥹 al yanına aklında olacağına yanında olsun ☺️
odtz Mrvtrk uok yok müslin ve penye yeter bir de hastane cıkısı aldıysanız tamamdır ben de 36 hafta olucam pazartesi
Mrvtrk dztrk bende ondan korkuyorum . Bir yandan da hastane odasının ısısı bebeğe göre ayarlanıyodur diye düşünüyorum
odtz Mrvtrk evet büyük ihtimalle 1 hafta içinde sezaryen olucam ödemlerim çok arttı hafif bir protein kaçağım var doktor preklempsi olup kötüleşme gibi bir şey olmasın diye erken almayı düşünüyor heyecanlıyım biraz stresliyim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Mrvtrk odtz amin inşallah 🙏🏻 benim bebeğimde de 1 hafta gerilik var . Doktorum eğer ilerleyen zamanda 2 hafta gerilik olursa 37de almak durumunda kalırım dedi. Benimde öyle bir durumum söz konusu . Ama bakalım belki de sonradan bebeğim haftasına uyumlu olur. Hayırlısıyla kucağımıza alalım🙏🏻
odtz Mrvtrk amin inşallah artık1 hafta önce 2 hafta sonra takmıyorum doktor ne derse o vardır her şeyde bi hayır diyorum allaha emanet
Mrvtrk odtz bende ilk zamanlar üzülüyodum ama şu an dediğiniz gibi umursamıyorum o sağlıklı olsun da gerisi boş
gktgmom dztrk biz 36+6 haftalık olduk şükür ki her şeyimiz hazır 32. Haftada hastane çantasınıda hazırlamıştım normal doğuma göre ilerliyoruz şu an doğuma 22 günümüz kaldı doktor 10 eylül diyor ama daha erkende gelebilirmiş hem heyecanlıyım hemde ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum umarım bu süreci en güzel şekilde atlatırız 🙏🏻
dztrk gktgmom Az kalmış bebişinize kavuşmaya ne güzel 🥹 korkmaa herşey cok güzel olacak kokusunu içine çektiğinde herşeyi unutacaksın hayırlısıyla doğsun inşallah
Merve_31 dztrk 34 haftadayım çok mutluyum ve heyecanlıyım ama zor geçiyor gebeliğim çok ağrılarım var bir an önce zaman geçsin ve bebiş gelsin istiyorum