Zeynep01syma şehir hastanesinde bir sıkıntı yaşamadım ama genel olarak mecburiyetten marsa ya ve balcalıya gittim ama aslında yüreğir devletin içerisinde biliyorsunuz depremden sonra oraya geçti kadın polikliniği ve çok kötüydü doğru düzgün randevu bulamıyorsun bulduğun randevuya sen saatinde gitsen bile asla senin saatinde almıyolar ve kimlik bırakıyorsun normal sıra alıyorsun o kadar saçma gelmişti ki bana özellikle bir kadın doğum polikinliğinin hamile insanları bu şekilde saatlerce bekletmesi yani akıl mantık işi değil evet ben de detaylı organ taramasını balcalıya gittim ki o yüreğir devletin içindeydi doktor falan çok ilgiliydi konuştu anlattı hatta bana video bile çektirdi rica ettim yani devlette ne kadar iyi olabilirse 10 15 dakika kadar sürdü normalde özelde bunun 40 45 dakka olduğunu söyleyenler bile var ama hani bir sıkıntı çıkmadı ama özellikle devlet hastanelerindeki problemin şey olduğunu biliyorum doğum anında sana ve yakınlarına herhangi bir bilgi verilmiyor evet senin için en doğrusunu yapıyorlar ama seni asla önemsemiyorlar sana hiçbir fikrini sormuyorlar ve asla seni dahil etmiyorlar tabi bunun aksi de oluyordur nasıl bunlar yaşanıyorsa iyi olanları da vardır ama yüzdeye vurursak tahmin edersiniz ki devlet hastanelerinin en büyük sıkıntısı bu