Merymery2233 gecmis olsun. Benim de 2.sezeryanim olacak. Tuplerimi baglaticam. Ekstra agrisi oluyor mu tupleri baglattiktan sonraki surecte. Agrim sizin nasildi kac gunde toparlandiniz. Bide anestezi olarak genel mi spinal mi oldun

Maşallah bu postta herkes çok bebeli benimde 3. Bebeğim doğacak eylülde korkum çok hem acı anlamında hemde evdekilere yetemicem die korkuorum çünkü çok hassas herşeyleriyle özel ilgilenen bi anne olarak biri 9. Biri 5 yaşında iki yavrum var okulları var git gelim çok oluodu şimdi bu bebe sürpriz oldu bu defa bağlatacağım inş ama nası bakıcam başa bidha dönücem die die yedim kendimi sağlıkla gelsin inş

Ayliz010 sizin 5. Bebeğinizmi 😳 hepsi sürpriz mi helal olsun size allah güç versin

Merymery2233 geçmiş olsun 🙏 tüplerinizi bağlattınız mı yakma işlemi mi yapıldı acaba? Bi de ekstra ağrısı oluyo mu ve operasyon ne kadar sürdü ?🙈 çok sordum kusura bakmayın 🙏

Ayliz010 oy masallah allah bagıslasın😊 akıl saglıgınız yerindedir insallah😂 çok erken evlenmiş olmalısınız merak ettim yani ve bu kadar cocuga nasıl cesaret ettiniz yas araları da cok az, nasıl bakabiliyorsunuzz ayy allah sabır versin🫢😂

Ayliz010 ama ne güzel yaşın küçük erkenden bitecek 5 ide isteyerek mi hayranım isteyerek bebek yapanlara benim gibi 3. Sürprizde bunalıma girmek ne kdr zor kötü

teachervera süre tüpleri bağlattığım için en fazla yarım saat fazla sürmüştür. Hiç korkmayın .

Asl38 Asla öyle bir kaygınız olmasın. Her defasında hissizlik arttığı için bence en kolayı oldu.

Asl38 Bence azalma veya fazlalaşma oldu demek yanlış. Ama şöyle bir gerçek var sürekli aynı yerden yapıldığı için his kaybı oluyor. Bu da ağrıyı çok hissetmenize engel oluyor.

Ayliz010 Çok fazla korkularım vardı. Spinal anestezi oldum ve en kolay doğumdu. Ağrı sızı olmadı. Üstelik ben o kadar kötü bir hamilelik yaşadım ki sonu çok güzel bitti.