Minikuzucuk Kızlar kaçıncı haftada bebek odası aldınız Kaçıncı haftada eşyaları dizdiniz Haftada almayı düğünüyorum herkes geç kalırsın ağırlaşırsın yetiştiremezsin diyor ?
Hatice5258 Minikuzucuk 30. Haftaya gircem beşiği yeni kurdum dolap sipariş ettim daha gelmedi kıyafetleri de hala yıkamadım
fm-112 Minikuzucuk gelme süresi 45 gün demişti aldıgım yer öylede oldu onuda hesaba katın 34 de yıkayıp yerleştirmiştik
Aylaa123 Minikuzucuk 18 haftalıkken oda takımını aldık 21. Haftada geldi odayı badana yapıp mobilyalaro temizledik 27. Haftamda bebeğin çamasırlarını yıkayıp ütüledim suan 29. Haftadayım tatildeyim 3 hafta kadar döndüğümde uğraşmak istemiyorum geriye sadece hastame çantası hazırlamak var onada daha zaman var sonra hazırlarım diye düşünüyorum gün geçtikçe insanın birşey yapası gelmiyor. Bu arada desteksizim herşeyimi kendim yaptım ama size yardımcı olacak biri varsa bekleyebilirsiniz
iremsevinc Minikuzucuk 17 haftada sipariş verdim 28 de anca geldi valla 28 de direk bitirdim gelir gelmez iyi ki yapmışım şimdi 31 olcaz yapamazmısım
bssa Ben bebek odası almadım park yatak ile uzun bir süre devam edeceğim gibi duruyor zaten. Bilgisayar odası olarak kullandığımız odayı bebek odasına çevirmek istiyoruz şu süreç için çok erken belki bebiş doğduktan 8-9 ay sonra ya da 1 yaşından sonraki süreçte oda için kolları sıvarız.
Tictack Haftamdayim henüz siparis etmedik sanırım 31. Haftada anca oda gelecek 33 te yerleştiririm inş diye düşünüyorum
Tugcev Minikuzucuk 20′de aldık sanırım ya da o civarlarda ama biz bir mağazada uygun denk geldi indirimdeydi zam gelmeden alalım dedik. Yoksa Haziran sonu temmuz başı gibi almayı planlıyorduk, şu an 36. Haftadayım hesaplama yapamıyorum 😂😂 park beşiği geçen hafta alıp kurduk odamıza mesela. Kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme konusunda 28′den sonra evet ağırlaşıyoruz ama şu an yaz dönemi olduğu için de zor oluyor sıcaklardan. 26-32 haftalar arası Eylül ayına denk gelirse bence çok zorlamaz.
elifjanset Bizde 20. Haftada falan odası geldi , hesaplı olduğu için aldım , temizliğini vs yapmıştım 27+3 şuan kıyafetlerini yıkadım ütü kısmı kaldı onları da yavaş yavaş yapıp hastane çantasını falan hazırlarım diye düşünüyorum
Mrvpkkn 32de siparis verdik 34de geldi odasi gelmeden bir gun once esyalarini yikadik sonra odayi temizleyip havalandirdik utuleyip yerlestirdik bir kac gunde
Gg5348 Minikuzucuk 32. Haftada aldım ama kesinlikle keşke daha erken alsaydım henüz gelmedi 4 haftayı bulur dediler bide yerleşmesi var imkanınız varsa daha erken alın🙏🏻
Lilaaaaa 20 haftalıkken odasını kurduk. 28 haftalık olduğunda her şeyi yıkadım ütüledim. 30 haftalıkken hastane çantasını hazırladım. Bebek arabası puseti de bugün itibariyle tamam. 🙏🏻 şu an sadece onu bekliyoruz 33. Haftalık olduk 🥰🥰