Kızlar 11 günlük bebeğim asla susmuyor sadece emerken sakinlesiyor memeden çıkınca başlıyor ağlamaya sebebini bir türlü anlamadım burnunuda açıyoruz gazinida çıkarıyoruz napicaz bilmiyorum
11 günlük bebeğim hep ağlıyor sizce neden
sevvalcik merhaba emzırıyor musunuz doymuyor olabilir mı acaba
sevvalcik yani doymuyor olabilir birde mama deneyin isterseniz ozman mama içtikten sinra yine ağlıyormu deneyin
Sumruhazal emziriyorum doktor sütun yetiyor diyor emiyorda kilo alımı normal gözüküyor
Betul-97 doktor yeterli dedi
Sumruhazal emzik vermeyi denediniz mi sütünüz yetiyorsa alışkanlık yapmış olabilir mi acaba memeye bilemedim bende 🥲
Belginylmz doktor yeterli dedi mama verdirmedi kilo alımı normal diyor anlamadım niye böyle oldu
Mervesoku emzikde verdim iki emiyor onuda atip agliyor
Aylaa123 doktor mama verdirmiyor sütun yeterli dedi ebede emzirmeme baktı normal dedi
sevvalcik istersen sen bence yinede bı dene
sevvalcik 11 günlük bebek ağlar zaten normali bu 4.trimester dönemini yaşıyor ve güvende kalmak istiyor genelde anne kucağında ve memede sakinleşir tabii ki diğer seçeneklerden eminseniz yani gazi yoksa ve doyuyorsa sorun o olabilir.
Mervesoku merhaba gonderı sahıbı ben degılım 😊 bende aynı şeyi dedm ama annesı neye karar verirse
Sumruhazal ay ben sizi mi etiketlemişim 😅😅 çok pardon
sevvalcik canım bir cok sebebi olabilir gazlı bebektir doymuyordur ya da belki de hep sırt üstü yatırıyorsan sırtı ağrıyordur beli ağrıyordur yani bi doktor kontrolü şart diye düşündüm