sevvalcik Kızlar 11 günlük bebeğim asla susmuyor sadece emerken sakinlesiyor memeden çıkınca başlıyor ağlamaya sebebini bir türlü anlamadım burnunuda açıyoruz gazinida çıkarıyoruz napicaz bilmiyorum
Belginylmz sevvalcik yani doymuyor olabilir birde mama deneyin isterseniz ozman mama içtikten sinra yine ağlıyormu deneyin
Aylaa123 sevvalcik gaz problemi yoksa doymuyor büyük ihtimal mama vermeyi deneyin susarsa süt yetersiz gelmiştir
Mervesoku Sumruhazal emzik vermeyi denediniz mi sütünüz yetiyorsa alışkanlık yapmış olabilir mi acaba memeye bilemedim bende 🥲
sevvalcik Belginylmz doktor yeterli dedi mama verdirmedi kilo alımı normal diyor anlamadım niye böyle oldu
Kubrabsyg sevvalcik ay banada yeterli dediler ama değilmiş asla uyumuyordu ağlıyordu em son mama aldım içti mışıl mışıl uyudu.. yoksa bizimkininde kilo alımı vs gayet güzeldi
Sumruhazal Mervesoku merhaba gonderı sahıbı ben degılım 😊 bende aynı şeyi dedm ama annesı neye karar verirse
Mervesoku sevvalcik bence o zaman işinize karışmak gibi olmasın ama mama deneyin bakalım düzelecek mi
Balyanaklikoalam sevvalcik 11 günlük bebek ağlar zaten normali bu 4.trimester dönemini yaşıyor ve güvende kalmak istiyor genelde anne kucağında ve memede sakinleşir tabii ki diğer seçeneklerden eminseniz yani gazi yoksa ve doyuyorsa sorun o olabilir.
Nurellaaaaaaa1212 sevvalcik canım bir cok sebebi olabilir gazlı bebektir doymuyordur ya da belki de hep sırt üstü yatırıyorsan sırtı ağrıyordur beli ağrıyordur yani bi doktor kontrolü şart diye düşündüm