Hhh03 Gkce18 hayırlısı canım bende bugün kan tahlili yaptırdım 0.95 çıktı beta yok heralde reglme 1 hafta var bakalım artık
Gkce18 Zarifokur ay inşallah bacım cidden panik atak oldum ha geldi gelicek tuvalete koşuyorum bakıyorum beyaz cokca akıntı
Hhh03 Gkce18 ay inşallah bilmiyorum ya umutlanmak istemiyorum geri çekilme ile korunuyoduk 3 ay önce kürtaj oldum😔 şimdi böyle kasık ağrısı flan olunca acabamı dedim
Gkce18 Hhh03 canım inşallah vardır daha yükselmesi için cok erken, kan vererek stres yapma kendine silik çizgiyi gör sonra kan ver 😘 bende bebeğiöi kaybettim kürtaj oldum aeni cok iyi anlıyorum bitanem inşallah vardır duamdasın🥹🫣
Hhh03 Gkce18 Allah razı olsun canım sende duamdasın Rabbim bizlerde tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlatlar nasip etsin inşallah bu yolda kimsenin kucağnıza boş bırakmasın🤲🏻🌸
Hilal3829 Gkce18 her zaman karşıma çıkıyorsun rabbim inşAllah hayırlı zamanda nasip etsin bende pcos vardı ve hiç beklemiyordum regl günüm asla belli değildir ama iki gündür regl ağrısı çekiyordum sabah bi test yapmak istedim ve çok silik şekilde çıktı varmı bilmiyorum hemüz bi kaç gün bekleyeceğim
Gkce18 Zarifokur kuzum adet agrısı cekıyorum öğleden beri ve bugün cok fazla beyaz akıntım var adet sanıp koşuyorum krem gibi kokusuz, sabah uyandıgımda olmazsam test yapıcam adet günüm bugün
Yaren3311 Gkce18 N’aptınız test yaptınız mı günlerimiz aynı benimde bugün adet olmam lazım geçen gün çok silik çıktı ama testlerin azızlıgıne uğrarım diye korkuyorum
Ayca517 Gkce18 ben henuz test yapmadim aldim ama cesaret edemiyorum :/ ilk idrar da olmucak napsam bilemedim
Gkce18 Yaren3311 canım dün akşamdan beri adet agrısı cekıyorum bayağı şiddetliydi gece ama olmadım hala beyaz. Akıntım var test yaptım negatif bugün sen dene bence
Gkce18 Ayca517 canım adet gününse ilk idrar şart degıl yap bence içinde kalmasın benim hhergün yaptıgım testleri görsen 🫣 bugün inşallah olmazsam adet yarın yapıcam yine İlk gebeliğimdede adet günüm cıkmamıştı sonraki gün cıkmıştı
Ayca517 Gkce18 iki gun var adete yaptm cikmadi koca bir negatiff. Sanirim bu ay olmadi hic beyaz akintim flan yok sadece belim kopuyor baskada bisey yok:/