Zarifokur Gkce18 Gökçe sen önceki hamileliğinde de 17.gün test çıkmıştı demiştin demek hala zamanı var
mrserdogan12_ Gkce18 benimde 5 6 gün var bu ay takip etmedim klomen kullanmıştım şuan dediğiniz gibi kasıkta ağrı var ama idrar yoluda olabilir her ay çünkü ümitleniyorum sonra adet oluyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşm oluyor
mrserdogan12_ Gkce18 yok çağırmadı öyle haltan sonra günleri söyledi o günlerde birliktelik olsun dedi yaptık
Zarifokur Gkce18 Gökçe acaba ağrına sebep başka bir şey mi var . Rahim filmi çekildin mi ? Bu kadar ağrı normal mı ?
Hhh03 Gkce18 benimde ara ara var bugün beta verdim 0.95 çıktı regliye 1 hafta var gebelik varmı yokmu anlamadım sen test yaptınmı bakım dedim
Zeyson Gkce18 bende yapmakla yapmamak arasında çok kararsız kaldım en iyisi yarın sabah ilk idrarla yapim kesin olsun dedim hem 11. Gün
Gkce18 Zeyson bendede adet olucakmısım agrı var inşallah olmam bakıyorum sürekli beyaz akıntı gelıyor
Gkce18 Zarifokur canım cekilmedim ama şuanki agrım adet sancısına benzer ya adet olacakmıyım bakalım, durulmayacak bi ağrı degıl bacım öyle olsa binkez görünmüştüm doktora
Zarifokur Gkce18 iyi canım başka bir şey olmasında başından beri hep ağrım var yazıyorsun ya korkuyor insan belki hasta olmayacaksın . Ben mesela hamileliğim de üç dört gün önce ağrım oldu gibi oldu geçti
Gkce18 Zarifokur Bir tanem ben ilk gebe aldığımda da o kadar ağrı çektim ki adetime bir hafta önce kala başladı gece gündüz uyumadım diyebilirim o bel ağrısı o bacak ağrısı öldürmüştü beni benim ağrılı oluyor regl de hamilelikte