Doktorum bana progestan yazdi ama agizdan degil altdan kullan dedi eczaneci de anlatti hem agiz hem altdan diye bende bana agizdan demedi dedim ondan sonra tamam ozmn doktorun dedigi gibi sadece altdan kullan dedi fakat ilk kullanimim olucak nasil oluyor anlayamadim anlatimda da sadece agizdan yaziyor cok karisik kafam suan 😳😞 yarin sabah tekrar ariycam da doktorumu ama sizde bu durumda olan veya yasayan oldu mi ? 😳🙄

ErvaVeBebegi fitil gibi alttan kullanacaksın vajinadan alacaksın. İlk kullandığında yapışabilir biraz zorlar ama sonrasında kolay olur. Hem bu şekilde yan etkileri de çok rahatsız etmiyor

Handeaslan39 cok tesekkür ederim inanin kendimi mala baglamis gibi hissettim nasil olucak ya gibiycesine 😂😂😂

Dilek5555 o konuda bisi sormadim dr a demekki vardir bir artisi bence dr unu dinlemen en mantiklisi🤗

Kaju evet aciklamada yazmayinca bi an ben mi yanlis anladim diye sasirdim sinirlendim bulamiyorum diye 😂 tesekkür ederim 😍

Kaju mıgden bulanırsa alttan al dedı ıkı sekılde de kullanabılırsın dedı

bir ay sonra

Bana doktorun vajinal kullanım dedi.en etkili yöntemin de bu olduğunu ekledi.

Ben de fitil olarak kullanıyorum
        Diğer türlü mide bulantısı yapıyormuş canım

ErvaVeBebegi bende alttan kullanıyorum genelde hamilelere bu şekilde kullandırılıyor.

ErvaVeBebegi evet altdan ama yatmadan önce kullanırsanız daha iyi olur cünkü etkisi daha iyi oluyor bende o şekil kullandım

ErvaVeBebegi bende bir hafta kullanmıştım başlarda kese etrafında kanama gözükmüştü , alttan al demişti doktor bana da gece yatarken kullan yan etkileri uyku mide bulantısı yapıyor demişti gece bişey anlamamıştım, daha etkili oluyor sadece bir hafta kullandım sonra kullanmadım geçti hemen 😊

ErvaVeBebegi bana da alttan kullan dedi ama istemiyorum alttan 12. Haftaya kadar hep alttan kullandım jel olarak. Artık vajinal hiç birşey istemiyorum ağzında alıyorum. Siz niye kullanıyorsunuz kanamanız mı var???

ErvaVeBebegi banada verdi jel olanını alttan kullanıyorum.ilkinde cok korkttum yapamıcam dedm ama snra alıştım.onu yaptıktan snra biraz yürü daha etkili.ayrıca bnm akıntılarım vardı onları azalttı.7 sini kullndım daha 8 tane var 🙂 vajinadan olan daha iyi diyorlar.bebişlerimiz için katlanıcaz artık tüm zorluklara🙂

GkeCanKaran evet 2 ay oldu kullanali alistim bende sonucts bu ne ki beterin beteri var biz yine buns sükür edelim ve bebislerimizin sagligi icin tabi ufak tefek seyler yapmaliyiz 😍😂