Betul-97 bak sana şöyle anlatim hastanedeyken lohusalık anlamdım ewe geldim sanki bana tokat gibi lohusalık bı çaktı samari ne oldum dedim ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı siserdi herkeze sinir olurdum denilen laf batardi eşim niye suskunsun derdi hep biyere daliyirsun heo derdi farkına olmadan içime kapanmışm ama içimde oysaki ne fırtınalar kopuyor ew bana tuhaf gelirdi dışarısı tuhaf gelirdi ağlardım emzirmek istemezdim çocuğu benimseyemedim utanmasa derdim kafa işte dedim kendimi balkondan atsai dedim bak düşün sonra bı sirkelendim Belgin salak salak düşünme dedim aklıma gtrmedim daha sonra bı akıl ya bana bişi olursa kızıma kim bakar diye başla ağlamaya annemei araradim annem kaç gece annemi yanıma grltrdi saolsun annem çıkın dışarı gezin hava alın eşimden Allah binlere razı olsun heo disari çıkardı kafam dağılsın diye dasaricikmazdi ben iyi olim diye anneme derdim anne gecmicek gibi hep böyle olicam diye ağlardım annem hergun azalicak kırkın vikinca uçup gidicek derdi inana gece 12 oldumu sayardim 40 gelsin diye sonra baktım yawas yawas düzelmeyebasladim 40 çıktı bn daha iyim 2 aylık felan olduğun ara ara ağlama gelirdi soanra bı baktım 8 ayligix eski halime dönüşüm şimdi yesem bebemi doyamıyorum gülüp salağa geçiyorum hâlime🤣🤣 o yüzden içini rahat tut geciyi sana gecmicek gibi gelir ama geciyo inana bana ama tavsiyem dışarı çık 1 saat de olsa hergun hava al gerçekten çok iyi geliyor insana