34 haftalık çift yumurta ikizlerimle serüvenimizin sonuna yaklaştık 🙈 çarşamba sabahı 10 da doğumumuz olacak inşallah 🙏 ikinci doğumum olacak ama sanki ilk olacak gibi heyecanlı ve stresliyim 🥹
İkizlerimle doğuma son 3 🙈
Serife3304 hayırlı doğumlar olsun inşaallah canım 🥰 neden erken alıyorlar bide kiloları nasıl ne kadarlar🥰
gzm_42 çok teşekkür ederim ☺️ 32.haftada sancıyla 2 gün hastanede yattım ilaç ve serumlarla sancıyı durduruyoruz 3 haftadır. Kullandığım ilaçlar biraz ağır daha fazla kullanırsam bana zarar olduğunu söyledi doktor. Kiloları da iyi çok şükür 2700 ve 2800 civarı ölçtü doktorumuz bugün. 3 defa ciğer geliştirici olduk küvöze girmeyecekler büyük ihtimalle
Serife3304 rabbim kolay doğumu ve Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah 🤲🏻🌸🌸
Serife3304 Sağ salim kucağına al insallah canım ayy çok güzel maşallah😊❤🌼
neslsah-1 çok teşekkürler amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏
YigitPoyrazMomm çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese inşallah 🙏 🤗
Serife3304 amin inşallah canım benimde 8 ay 8 günlük oğlum var 😊❤
YigitPoyrazMomm siz de ikizlere mi hamilesiniz 🥰 benim de 4,5 yaşında bi oğlum var bi anda 3 çocuk sahibi olcaz Allah nasip ederse 🤗🤗
Serife3304 maşaallah 🧿 kiloları çok iyiymiş inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲😍 darısı başıma inşaallah bizimde inşaallah kilonuz ve sağlığımız iyi olur
gzm_42 amin inşallah 🙏 Allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Serife3304 amin inşaallah canım 🤲🥰