Kızlar.parkta.oynarken düştü dişi dilini kesmiş biraz derin ilk.cok kanadı sonra kesildi kan çok şükür dil kaynar mi dikislik değil ama annem.dikis olmaz dile.diyor of çok.cnm. skkn
Kızım düştü bakarmisiniz kızlar
Zynp-ela6 birşey olmaz inşallah canım benim kızlar da o şekilde çok düştü dili kanadı cabuk iyileşir geçmiş olsun
Zynp-ela6 oğlan kardeşim ufakken düşmüştü dişi dilini kesmişti 3 dikiş atılmıştı. Eğer yarası derin ise bi götürün bence. Çok geçmiş olsun
Zynp-ela6 dile dikiş atılmaz olur mu . Derinse eğer bi doktora götürmekte fayda . Enfeksiyon bile kapabilir
Minnosaannee çok derin değil cnm dikişlik olduğunu düşünmüyorum ama cnm.skldi
papatya2412 sağol.cnm. inşallah
Zynp-ela6 kaynıyor canim yegenimede oldu düğünde ama işte tuzlu eksi çok vermede yanmasın agzi
Zynp-ela6 çok çok geçmiş olsun 🤲🏻
BusrAsil2019 derin değil cnm korktum.bende cnm skldi elim ayağıma dolandı
Yeniyeniden yok cnm dikkat ederim ona kendi de korktu şimdi onun şeyine birsey de yemez.kuzum. benim 😢
Mervekaram22 sağol cnm
Zynp-ela6 böyle böyle büyüyecekler sen sakin kal annesi☺️ Allah beterinden korusun 🙏
Zynp-ela6 bir arkadaşım demişti dile dikiş atılmıyor diye ama yine de acile gidin içiniz rahat etsin
Zynp-ela6 öncelikle geçmiş olsun dile dikiş olmaz benim kızımdada olmuştu doktor dikişlik bişey yok dedi kendiliğinden kapandı Geçmiş olsun
Zynp-ela6 açılmıştır canı tabikide
BusrAsil2019 Amin cnm yeni yeni sakinlestim uyudu kuzum 😞
Papatyaaa__ annem de dedi bilmiyorum dikiş olmaz diye ama çok şükür dikişlik değil sabaha kadar biraz daha iyi olur inşallah