Zynp-ela6 Kızlar.parkta.oynarken düştü dişi dilini kesmiş biraz derin ilk.cok kanadı sonra kesildi kan çok şükür dil kaynar mi dikislik değil ama annem.dikis olmaz dile.diyor of çok.cnm. skkn
papatya2412 Zynp-ela6 birşey olmaz inşallah canım benim kızlar da o şekilde çok düştü dili kanadı cabuk iyileşir geçmiş olsun
BusrAsil2019 Zynp-ela6 oğlan kardeşim ufakken düşmüştü dişi dilini kesmişti 3 dikiş atılmıştı. Eğer yarası derin ise bi götürün bence. Çok geçmiş olsun
Minnosaannee Zynp-ela6 dile dikiş atılmaz olur mu . Derinse eğer bi doktora götürmekte fayda . Enfeksiyon bile kapabilir
Yeniyeniden Zynp-ela6 kaynıyor canim yegenimede oldu düğünde ama işte tuzlu eksi çok vermede yanmasın agzi
Zynp-ela6 Yeniyeniden yok cnm dikkat ederim ona kendi de korktu şimdi onun şeyine birsey de yemez.kuzum. benim 😢
Rabiamina Zynp-ela6 bir arkadaşım demişti dile dikiş atılmıyor diye ama yine de acile gidin içiniz rahat etsin
Papatyaaa__ Zynp-ela6 öncelikle geçmiş olsun dile dikiş olmaz benim kızımdada olmuştu doktor dikişlik bişey yok dedi kendiliğinden kapandı Geçmiş olsun
Zynp-ela6 Papatyaaa__ annem de dedi bilmiyorum dikiş olmaz diye ama çok şükür dikişlik değil sabaha kadar biraz daha iyi olur inşallah