Öğrendiğim andan itibaren başlamıştım sürmediğim yağ, krem kalmadı ben de çatladım malesef
Kaçıncı haftada çatlak krem/yağa başlıyoruz??
Gzde4507 16. Hafta gibi başladım 26 haftalığız karnımda çatlak yok.ama basende var.aslında oralara da sürüyorum ama kendime de kilo aldım ondan oldu
- Düzenlendi
Booksandcats Sedadvc
Kızlar acaba bu çatlak kremleri vs işe yaramadigi icin mi ya da eğer kullanmamis olsaydiniz daha da çok mu carlardiniz? Hic faydası olmaması fikri uzuyor insanı😭
Ben hiç kullanmadm çatlaklarmda olmadı çok şükür , kullandığı halde çatlakları oln tanıdığmda var . Yani biraz vücut yapınza bağlı bu çatlak durumları..
Ben hiç sürmedim arada bi aklıma geldikçe Hindistan cevizi yağı sürdüm. 3-5 banyoda bir bebek yağı sürüyordum. Toplasan 10 kere sürmüşümdür yani gebelikte. 0 çatlak son haftadayım. Göbek deliğim gerilip kanadı ona rağmen çatlamadım tamamen yapınızla ilgili kilo verip aldıkça çatlamışsa bacak kalçanız çatlarsınız, yoksa hiçbirşey olmaz
hamileligim Valla ben mustelanin çatlak yağını aldım. Duruyor öyle. Düzene sokamadim. İki kere filan surmusumdur. Kaşıntı oluyor karnimda ama çatlak yok şu an. Olur mu ilerleyen zamanda bilmem. Annemin de hiç çatlağı olmamış. Biraz genetige guveniyorum. İnşallah olmaz bende de.
hamileligim ben sadece karnıma sürüyordum bacaklarım aklıma gelmemişti hiç sürekli yağladığım karnım da çatlamış hiç yağlamadığım bacaklarım da çatlamış ordan yola çıkarak krem de yağ da hiçbir şey fark ettirmemiş diyebiliyorum kendi adıma 🥲
Gzde4507 12 13 haftada karın büyümeye başladığı için ben bu haftalarda kullanıyorum. Ama ben oğlumda da düzenli kullanmadım bunda da da henüz düzene girmedi. Çatlak genelde hızlı kilo alınca oluyor ve de genetik de bir şey
hamileligim evet üzücü kırmızı çatlaklar
Evet genetik çok etkili ama yine de içim rahat etmez. Sipariş verip başlayım bnde şuan 9 haftalığım 10.haftaya gircem.
Lierac krem ve bio-oil markası çok duydum bu ikisini alıp denicem.
Hepinize de teşekkür ederim bilgilendirmeler için 🙏🙏🌸
Gzde4507 ben 3 ayda başladım her gğnde uapmadım bol bol su içtim şuan 7. Aydayız bakalım hiç çatlak yok son 2 ayda çatlarsa🙈
hamileligim benim annemin jiletlenmiş gibi öyle çok ki çatlağı. Hiç su içememiş bir şişe maden suyuyla gün geçirirmiş. Ben de çok su içen biri değilim 1-1,5 lt en fazla. O yüzden çok korkmuştum ilk gebeliğimde de lierac kullandım 10 kg aldım hiç çatlamadı karnım. Bunda da aynı ürünü kullanıyorum
surprizbebe her yerde oldugu gibi suyun faydasi buradada gosteriyor kendini
Gzde4507 mamaauro markasını çatlamama garantisi veriyor ben onu kullanıyorum 16 haftalığım bence sende onu kullan başka hiç bi ğrün garanti vermiyor
Kizlar benim göbek altım çok kötü kasiniyo acaba çatlaklar oluşmaya başladığı için mi 17 haftalik oldum bugun
Kizlar benim göbek altım çok kötü kasiniyo acaba çatlaklar oluşmaya başladığı için mi 17 haftalik oldum bugun
Hamileannem Kaşınması iyi değil gerildiği anlamına geliyor çatlarsın sakın kaşıma bol bol nemlendirici sür, yağ sür.