• Doğum
  • 40+2 hiçbi doğum belirtisi yok

Artık doğurmak istiyorum, son 3 aydır egzersiz, yürüyüş,squat , pilates herşeyi yaptım, kaç kutu hurma yedim ama benim bebişin gelmeye niyeti yok sanırım, 2 gün önce kontrole gittim 3 cm açılma var dendi, ama hiçbi belirti yok doğum başlangıcı vs. Doktorum 2 günde 1 kontrole gitmemi söyledi, ve normal doğum olması için sonuna kadar beklicez dedi, doğumu başlatmak için ne yapabilirim yardımmmm 🌸

Doğumu bebek başlatıyor tamamen. 41+3te doğum yaptım. Oğlum tam istediği gün geldi yani 😂

1234sevda o sırada 41+6 le benim ortama giriş şeklim😂zar zor çıkardık sıpayı o kadar egzersize rağmen hiçbiri bir işe yaramadı merdiven iç çık falan hepsi boş çocuk ne zaman gelmek isterse o zaman gelir sağ salim gelsin inşAllah🌼

34473447 38 haftadan beri bugün yarın doğar diye diye 41. Haftaya geldik, son ay asla zaman geçmiyor, sıcak havalar uykusuz geceler, hamileliği yaza gelenler perperişan 😂

Papatyaaa__ aminnn inşallah gerçekten öyle doğumu başlatmak için ne yapsam boş, vakti zamanı gelince kendisi gelicek 🙏❤️

oznur-1098 benim için 38 hafta erken doğum gibi geliyor, o kadar sabrım kalmadı ki 42 haftaya kadar doğmicak gibi geliyor 😂

Retjza ilk çocuğumda yürüyüş egzersiz hiçbişi yapmamıştım, doğumum aşırı zor geçmişti, bunda çok hareket egzersiz spor yaptım inşallah doğumumu kolaylaştırır❤️

1234sevda 40+3 bekliyoruz
        Üçüncü gebelik erken olur diye düşünmüştüm ama kardeşleri gibi 41 i gecicekmis gibi

Seherbzk eli kulağındadır şuan sancılarımdan dolayı uyandım, eğer düzenli sancım olursa doğumun başladığını anlarım 🌸

ucuncuyeanne sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah rabbim yardımcınız olsun, o kadar zor bi süreç ki yaşadığımız, hem havalar sıcak hem hamilelik son zamanları, inşallah bi avazda kurtuluruz 🌸🙏😘