SendilH ben de burada bekliyeyim çünkü bende kararsızım ne alacağım konusunda 🤔

SendilH elektrikli aldim durmadi icinde kaldirdim. Babyjörn muadillerinden aldim. Dik duruyo diye seviyor 15 gunlukken koymaya basladim alissin diye. 3 aylik onda duruyor.

Myrtle 15 günlük çok erken değil mi ya sanki en azından 40ı çıkması gerekiyormuş gibi geliyor bana

SendilH siz bilirsiniz tabi ben alissin diye 5 dk 10 dk diye diye artirdim ☺️. Yatar pozisyonda kullandim en basinda Altina destek koydum durdu. Simdi de en cok ben is yapana kadar 30 dk duruyordur. Sukur kalca ultrasonu da saglikli cikti bir sorun olmamis ☺️

Sebebini şu an hatırlamıyorum ama fizyoterapist arkadaşım elektrikli olanlardan sakın alma demişti sağlık açısından da anlattı nedenini ama unutmuşum 🥲 alan başka bir arkadaşımın da bebeği durmadı çok da pahalıya almışlardı şimdi ne yapacağını düşünüyor. Ben iki türlüsünü de almadım 🥲

SendilH ben elektrikli aldım hevesim vardı hoşuma gidiyordu uygun fiyata ikinci el aldım bir arkadaşım çok rahat ettiğini yemek falan yaparken koyup düşük kademede sallandigi için rahat ettgini söyleyince bnde almış bulundum bebekten bebeğe değişir tabi ilk tecrubelerime göre yaşayıp göreceğiz 😊