• Gebelik
  • Gec döllenme hafta olarak nekadar farkeder?

Smge92 4 gün geç döllenme olmuyor arada bir bucuk 2 hafta en az oynaması gerekiyor ki geç döllenme yasayanlar adetin 10 15 güm geçikmesiyle öğreniyorlar hamile olduklarını

Aylaa123 anladim cok tesekkür ederim peki 4 gün geriden gitmesi bir sorun mu acaba? Bilginiz varmi?

Smge92 sorun değil tabiki daha bebeğiniz çok küçük büyüdükçe bebekler haftasını yakalıyor 🌸ilerleyen zamanlardada 2 hafta önde yada geride olmasıda bir sorun olmuyor eğer 2 haftadan daha fazla fark varsa sıkıntı olur onunda doktor bilgisini verir zaten suan içiniz rahat olsun

Aylaa123 cok tesekkür ederim 😊❤️ birde kalp atisi biraz zayif dedi suan icin ama acaba cok kücük oldugu icin olabilirmi?

Smge92 benımde aynı 4 gün var ılerleyen haftalarda gununu yakalıyor doktorlar 1 haftadan bırsey olmaz dıyor canım

Benimde 8 gün geride idi geç döllenmeden dolayı afetim düzensiz 24. Haftada yakaladı tarihi 30. Haftadayim suan adet tarihim ile uyumlu gayet normal bir durum endişe etmeyin

ruveyda_34 tesekkür ederim.. kalp atisi biraz zayif dedi ama tekrar bakacak. Zayif kalp atisi kücük olmasiyla ilgili olabilirmi?

Smge92 ben de geç döllenme gebesiyim ve 1 hafta fark varmış doktorum öyle söyledi

Smge92 evet canım çoo normal ben 5+4 gıttım kalp atısı duyduk doktorum bır hafta sonra gel dedi tekrardan hem kalp atısı devam edıyor mu dıye bakalım hemde ınceden gelıyordu dıger gıdısımızde gümbür gümbürdü🥹😍🥹

Smge92 Benim kızım gec döllenme. Son adet tarihim 30 Eylül idi ama 16 Ekim olarak belirlendi yani 15 gün oynadı…

Smge92 bu çok normal haftası erken daha biraz daha geçsin o zaman daha net daha güçlü duyacaksın.

Smge92 canım geç döllenme 1-2 hafta farkediyor. İlk zamanlarda ultrasonda değişkenlik oluyor hep benimde oldu her gittiğimde beklenen günle farklıydı şimdi 32 haftalığım o arayı kapattı büyüdükçe o ara kapanıyor merak etme ☺️

Smge92 insAlllah canım Rabbim guzel hayırlı haberler versin sana🥰

Smge92 evet zaten net 7 8. Haftada duyarsınız güçlü bir şekilde