Smge92 Kizlar merhaba Bugün Doktora gittim ve 6+3 olarak düsündügüm bebegim ultrasonda 5+6 dedi doktorum. Bu gec döllenme olabilirmi? Bu durumda arada 4 gün var sadece ama. Gec döllenmede arada nekadar fark oluyor ?
Aylaa123 Smge92 4 gün geç döllenme olmuyor arada bir bucuk 2 hafta en az oynaması gerekiyor ki geç döllenme yasayanlar adetin 10 15 güm geçikmesiyle öğreniyorlar hamile olduklarını
ruveyda_34 Smge92 benımde aynı 4 gün var ılerleyen haftalarda gununu yakalıyor doktorlar 1 haftadan bırsey olmaz dıyor canım
Toprak-Elif Smge92 Benim kızım gec döllenme. Son adet tarihim 30 Eylül idi ama 16 Ekim olarak belirlendi yani 15 gün oynadı…
Kubosh Benim çok farketti son adet tarihine gre suan 18,19 hafta fln olmasi lazm ama 16+4 mesela sonra takvimide doktorun dedigne göre duzenledim suan ayni devam ediyoruz .
Smge92 Aylaa123 anladim cok tesekkür ederim peki 4 gün geriden gitmesi bir sorun mu acaba? Bilginiz varmi?
Aylaa123 Smge92 sorun değil tabiki daha bebeğiniz çok küçük büyüdükçe bebekler haftasını yakalıyor 🌸ilerleyen zamanlardada 2 hafta önde yada geride olmasıda bir sorun olmuyor eğer 2 haftadan daha fazla fark varsa sıkıntı olur onunda doktor bilgisini verir zaten suan içiniz rahat olsun
Smge92 Aylaa123 cok tesekkür ederim 😊❤️ birde kalp atisi biraz zayif dedi suan icin ama acaba cok kücük oldugu icin olabilirmi?
Smge92 ruveyda_34 tesekkür ederim.. kalp atisi biraz zayif dedi ama tekrar bakacak. Zayif kalp atisi kücük olmasiyla ilgili olabilirmi?
kubratugba Benimde 8 gün geride idi geç döllenmeden dolayı afetim düzensiz 24. Haftada yakaladı tarihi 30. Haftadayim suan adet tarihim ile uyumlu gayet normal bir durum endişe etmeyin
ruveyda_34 Smge92 evet canım çoo normal ben 5+4 gıttım kalp atısı duyduk doktorum bır hafta sonra gel dedi tekrardan hem kalp atısı devam edıyor mu dıye bakalım hemde ınceden gelıyordu dıger gıdısımızde gümbür gümbürdü🥹😍🥹
Toprak-Elif Smge92 bu çok normal haftası erken daha biraz daha geçsin o zaman daha net daha güçlü duyacaksın.
Maviss718 Smge92 canım geç döllenme 1-2 hafta farkediyor. İlk zamanlarda ultrasonda değişkenlik oluyor hep benimde oldu her gittiğimde beklenen günle farklıydı şimdi 32 haftalığım o arayı kapattı büyüdükçe o ara kapanıyor merak etme ☺️