• Gebelik
  • Sonradan cinsiyeti değişen var mı

Ogretmen_17 15-16 olmadan hiç emin olma canım,
arkadaşım da özel doktor 12de kız dedi 15te erkek olduğunu öğrendi 11-12de söylenen cinsiyet sadece ihtimal ama 15-16 da artık yüzde yüz. tabi o zamanlar bilen doktorlar da var ama dediğim gibi şüpheli durum

P_deniz ay bende 17 haftada gittim devlet hastanesine doktor bacak arasını da gösterdi boş gibi dedi kız dedi ama değişir mi acaba şimdi siz sorunca acaba mi dedim ama ultrason resmide verdi bacak arasını boş sonrasan değişir mi acaba tekrar mi gitsem

esca344 hadi hayırlısı bakalım canım 15 haftalık olunca gideceğiz tekrar. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da ❤️

@Alya3 12 haftalıktan ultrason resmi varmı cıkıntısı belli olsun ama

lili19 evet özele giriyorum 10 gün sonra 20 haftalık olacağım bakalım

Benim 14. Haftada ikisinde kız dendi ama ben sanki biri erkek olucak diye his var içimde perşembe bidaha gidicem 16. Hafta olduk belki değişir

P_deniz benimki değişmisti 16 da kız dedindi 20 de erkek 😂 şimdi de dorduncuye hamileyjm kız diyor ama her gtmeme değişecekmi acaba diye soruyorum Dr ma

Nuib benım kızım var bir tane oğlum olsun çok istemiştik nasip kızım olursa da çok seveceğim canım o benim .
          Attığım görüntüde ama hiç oğlan umudu yokgibi.siz bacak arasını net görmüşmüydünüz

• Nuib bunu yanıtladı.

P_deniz valla banada yüzde yüz kız demişti işte bir sonraki gtmeme erkek diyince şok olmuştum iki oğlum vardı üç oğlum oldu şimdi dorduncuye kız diyo Dr hala değişecekmi diye beklemiyor değilim😂