P_deniz ![ https://mutluresim.com/images/2024/08/17/z7Q9jx.jpeg](https://) Bacak arası 16. Haftada boş olup kız dendi sonradan değişir mi?
esca344 P_deniz 16dan sonra değişmesin bi zahmet ya ben yaşadım🫢 12de kesin erkek 16da kesin kız dendi ama bu haftadan sonra değişmez gibime geliyor oluşmuş oluyor çünkü cinsiyet net bir şekilde
Alya3 P_deniz ay bende 17 haftada gittim devlet hastanesine doktor bacak arasını da gösterdi boş gibi dedi kız dedi ama değişir mi acaba şimdi siz sorunca acaba mi dedim ama ultrason resmide verdi bacak arasını boş sonrasan değişir mi acaba tekrar mi gitsem
Nuib P_deniz benimki değişmisti 16 da kız dedindi 20 de erkek 😂 şimdi de dorduncuye hamileyjm kız diyor ama her gtmeme değişecekmi acaba diye soruyorum Dr ma
Fatmauzun_ esca344 13 de kız 17 de erkek dendı 20 oldum haka erkek denılıyor degısmez hergalde benımdr
esca344 Fatmauzun_ bana 15-16dan sonra yanılma payı olmuyor artık dedi ama insallah öyledir sizin de değişmez 🫢
Ogretmen_17 esca344 ay çok şaşırdım. Benim de 12 de erkek dendi yüzde 80 dedi doktorum bakalım değişecek mi
esca344 Ogretmen_17 15-16 olmadan hiç emin olma canım, arkadaşım da özel doktor 12de kız dedi 15te erkek olduğunu öğrendi 11-12de söylenen cinsiyet sadece ihtimal ama 15-16 da artık yüzde yüz. tabi o zamanlar bilen doktorlar da var ama dediğim gibi şüpheli durum
Ogretmen_17 esca344 hadi hayırlısı bakalım canım 15 haftalık olunca gideceğiz tekrar. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da ❤️
cigdemusta07 Benim 14. Haftada ikisinde kız dendi ama ben sanki biri erkek olucak diye his var içimde perşembe bidaha gidicem 16. Hafta olduk belki değişir
P_deniz Nuib benım kızım var bir tane oğlum olsun çok istemiştik nasip kızım olursa da çok seveceğim canım o benim . Attığım görüntüde ama hiç oğlan umudu yokgibi.siz bacak arasını net görmüşmüydünüz
Nuib P_deniz valla banada yüzde yüz kız demişti işte bir sonraki gtmeme erkek diyince şok olmuştum iki oğlum vardı üç oğlum oldu şimdi dorduncuye kız diyo Dr hala değişecekmi diye beklemiyor değilim😂
Cinsiyet_tahmini P_deniz değişmez canım bacak arası bomboş, haftan da büyük. Net kız, sağlıkla gelsin 🌸