Niloyaaaaa Gizem1992 multivitamin olarak Vifolic kullanıyorum magnezyum olarak MagniPlus kullanıyorum demir ilacı da gyno sanol kullanıyorum
Gizem1992 Yazmelegi_ bnde ligone başlayacağım pzrtesi gunu nasıldir hıc bilmiyorm aslnda doktorum o ilacı yazmamiş ama eczacı sanırım muadili diye onu vermiş eve gelince farkettm 😌
blackberry118 Ocean mummy multivitamin mineral.ve omega 3 içeriyor. Demir ve d3.kalsiyum da.yazdi doktor ama açıkçası aynı anda kullanmak istemiyorum. Sadece ocean mummy kullanıyorum bitince kalsiyum d3 kullanacağım o da bitince demir
Gizem1992 Gamze_gamze gyno olarak bana d vitamini birde kan ilacı verdi yan etkileri oluyormuş galiba sizde varmı
br2023 Gizem1992 Decavit kullanyrdm vitaminden sonra baya kilo aldm bebek de aynı haftasına göre kilosu fazlaydı bıraktm doktora sormadım tabi😐
Gamze_gamze Gizem1992 yo aksine tuvalete daha kolay çıkıyorum gebeliğin ilk başında çok kabızlık yaşıyordum
Niloyaaaaa Gizem1992 sabah içersem kahvaltıdan sonra bulantı yapıyor canım o yüzden doktorum gece yatmadan önce içmemi söyledi aç karnıma yatmadan önce içiyorum uykumda hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum başka da hiçbir yan etkisini görmedim
Gizem1992 Minnaksever benim doktorum da aslnda folintra önermiş ama eczacı sormadan başka ilaç vermiş eve gelince farkettm 🤦♀️
br2023 Gizem1992 Son haftalardayz kalanları da kullanayım o zmn bıraktığımdan beri bebeğin gelişimi haftasını yakaladı ama☺️