Merhaba Etlik şehir Hastanesi’nde takipli olup önereceğiniz doktor var mı. Ya orada doğum yapmış olanlar memnun musunuz ilgi alaka ve ortamdan. Şuan doktor ve hastane seçme aşamasındayız
Etlik Şehir Hastanesi
Havvaa922 ben Hacettepe üniversitesi hastanesine gidiyorum sıhhıye de ve gebeliğimi öğrendiğimde 2 ay hastane araştırmıştım iyikide oraya gidiyorum çok memnunum doktorlar çok ilgili kafana bişey takıldığında eşine ve sana aydınlatıyorlar yönlendirme yaptıklarında doktor doktoru arayıp bilgi veriyor baya güzel bi yer ama tercih meselesi fikir sunmak istedim 😘
Emine0619 teşekkür ederim etlik şehire yönlendirdiler aslında bizi o yüzden öncelik bu hastaneyi sordum ama tabi ki diğer hastaneleri de araştırıyorum ☺️
Havvaa922 ben oraya takipteyim başından beri çok memnunum .. beğendiğiniz doktorum anca muayenelerde seçebilirsiniz oda randevu düşürebilirseniz. Ben şuana kadar Sümeyye mermiye ve Sait erbeye e gidiyorum hangisinde randevu bulabilirsem çok memnunum.. doğum gününüzde doğumhanede hangisi varsa o doğurtacak takipli olduğunuz doktor değil
Muayene olarak güzel hastane ama doğum için kesinlikle tavsiye etmiyorum
Alyask teşekkür ederim. Bende hem olumlu hem olumsuz çok duyuyorum hastaneye hakkında. Tamamen denk geleceğimiz insanlara bağlı aslında memnuniyet durumu. Yarın kontrolüm var etlik şehirde bakalım ilk intiba nasıl olacak. Beğenmezsen yaklaşımlarını özel dahil başka doktorlara bakmayı düşünüyorum.