Aysel461 Aylaa123 nasıl ne alaka yediğimiz içtiğimiz her şey bebekte etki yaratıyor sonuçta bizim yediklerimizle besleniyor o Zaman sigara da için ne de olsa ne alakası duman sizin ciğerinize doluyor böyle bir mantık mi var
Aylaa123 Aysel461 buz dediğiniz şey su sigaryla buzu eş değer mi görüyorsunuz ya 😂 en çok siz haklısınız okeyy hiçç uğraşıp münakaşaya girip uzun uzun anlatamıcam
ey_ber Aysel461 sigarayla buzun ne alakası var ama buz eriyince normal sıcaklığa ulaşır ki ona kalırsa sıcak çay içmeyin yada acı yemeyin çocuğa gider sizin mantiginizda düşünecek olursak. Çocuğun suyunun belli bir derecesi var zaten soğukta da sıcaklarda da onu muhafaza eden
Aysel461 Aysel461 sıcak içecekler hasta etmez ama buz tarzı şeyler insani hasta edebilir bunu bilecek yaşta ve kapasitede olduğunuzu varsayip postu burda kapatıyorum gercekten deveye hendek atlatmaktan daha zor
Cagla-2434 Bişi olur diyenlere gülün geçin bence 😃 o zaman sıcak çay kahve çorba içince çocuk içeride havale mi geciriyor yani Allah akıl fikir versin . Bunu görünce aklıma yine maden suyu çok içiyorum çocuğum erir mi postu geldi 🤣🤣
Kubraalp67 O da bişey mi buz yediğimi görünce karnındaki bebek bronşit olur diyen oldu bana 😂 sadece gülüp geçtim ne diyebilirim ki desem de anlamaz biriydi zaten 🙄
Deletedmom_115 Gizmoaras 11 haftalıkken aşerdim buzu şuan 25 haftalığım ve tam elimde buz yerken bu yazıya denk geldim 😂 bazen gece mide yanmasından uyanıyorum buzlu cacık yapıp yiyorum buz olmadan yaşayamam sanki o dereceyim
Aysel461 Aylaa123 kendi doktorum da söyledi hanımefendi sizin gibi çok bilmislerw laf anlatamam doktordan da iyi bilecek değilsiniz
br2023 Gizmoaras Aylardır yiyorum kilolarca hemde kimse benim kadar yemiyordur eminim ki 😂Hasta olmadıkça bir skntsi yok diye biliyorum.
Trabzon61- ey_ber bende aynı buz yiyince ferahlıyorum resmen bi arkadasda kızına hamileyken buz yyomus ama bana erkek dediler😂