alinsmom_ Sevgixx 35+5 deyim . Eylül 17 dedi doktorumuz, normal doğum istiyorum. Artık çok ağırlaştım yürüyüşe gidiyorum kasıklarım ağrıyor pilates yapıyorum. Sağlıkla ve zamanında gelirler inşallah🙏❤️
Sevgixx Fyzz benim bacaklarımda varis var gebeliğimde oluştu varis çorabını giymediğimde ayaklarım fil ayağı gibi oluyo giydiğim gün çok iyiyim
Booksandcats 35+2 olduk nazar etmiyim kendimi ama çok enerjiğim günlerdir 🙈 tahmini doğum 19 eylül görünüyor ama hepten sabırsızlanmaya başladım bir an önce doğsun artık istiyorum 🥲
Figen_Can Sevgixx 34+0 olduk ağrılarım çok oluyo bunlar yetmezmiş gibi bir de soğuk almışım ve çok fenayım umarım bir an önce toparlanırm
Melike_00 Sevgixx 35+4 mide ekşimesi, nefes darlığı, bacak arası ağrısı, yürürken kemiklerimden çıt çıt ses gelmesi, iştah kaybı, sinir ve stres ama yine de iyiyim.🤍 Oğlumu çok özledim rüyamda görüyorum hep zaman çabuk geçsin de kavuşayım.
ataninannesi2024 Sevgixx 34+5 olduk dün kontrole gittik 2900 gram olmuşuz 🧿 çok şükür iyi geçiyor şimdilik 😀
Derya-D Sevgixx 33 olduk bugün. Kaburga kemiklerime gelen darbelerle uğraşıyorum ☺️ bol bol uyuyorum. Hastane çantası için plan yapıyorum bu hafta hazırlıcam inşallah. Kıyafetler geldi yıkandı hazır. Ufak tefek şeyler kaldı. Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah. Ssvd niyetindeyim. Bakalım nasip bekliyorum.
Ezel16 Sevgixx 34+6 yız 😊👶🏻🩵🧿🫶🏻 Bir sıkıntımız yok şükür herşey güzel gidiyor 🥰 Kavuşmaya gün sayıyoruz az kaldı 🥹
Zeh-ra 33+4 olduk bizde 🤰 inanılmaz kaburga batması beni rahatsız ediyor. Çalışırım diue düşündüm ama çok yoruluyorum o yüzden 35.haftada işi bırakacağım. Üstelik hiçbir şeyim de hazır değil. Çocuk odası hala gelmedi, kıyafetler yıkanıp ütülenecek, hala bir doğum valizim yok. Çünkü işten eve gelince hiçbir şey yapacak halim kalmıyor 🥹 İnşallah oğlum bize bir sürpriz yapmaz, hazırlıksız yakalanacağım bu gidişle 🤦♀️😂
Beyzaa1222 Annesininmelei aynı haftadayoz bende 33+5 🥹 Doktorunuz sordumu size doğum için Benim doktorum doğumun nasıl olucağı hakkında bilgi vermedi hiç
Annesininmelei Beyzaa1222 merhaba. Benim ilk gebeliğim mecburi sezaryen ile sonuçlandı. Bu da mecburen öyle olacak. Ben kendi çevremden bir kaç doktorla görüştüğümde ssvd ye çok sağlıklı bakmadıklarını gördüm. Ve risk almamak adına hiç normal doğum düşünmedim.
BebekHrcn Ceylin_98 bende 20 eylül istiyorum hafta sonuna gelmesi için iki çocuk daha var biri liseye başlıcak biri anasınıfı ☺ hafta sonu olursa rahat olur
Ckaderdem Sabriye48 benim bi arkadaşıma da aynısını söylemişler üstelik detaylı ultrasondan itibaren ama kızı gayet sağlıklı geldi dünyaya. Sizde moralinizi bozmayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun