Trilecee 33+6 bebek 3 gün önce 2200 dü gayet iyi denildi 3. doğum 37 görürsek şükredelim diyor dr inş görürüz eylül sonu 39 hafta oluyor inş bekler ama ben bitmiş durumdayım karnım kocaman dönemiorum baaya ağır geliyor bebek inş sağlıkla gelsin
Nurhalitefe Sanırım iyi gibi gidiyor 😂 ağrılar sızılar kramplar haricinde tabiki🥹36+1 olduk sezaryan günümüzü aldık 2 Eylül’de kavuşuyoruz inşallah heyecan mutluluk hüzün korku endişe hepsini bir arada yaşıyorum 🥹❤️
Aysu1307 Nurhalitefe bende 36+1 im 5 eylüle gün verdi doktorum sezeryan Allah yardımcımız olsun inşallah 🩷
Mrvmrvmlh Çoğu sezeryan günümüzü aldık yazmış merak ettim isteğe bağlı mı seçtiniz yıksa mecburi bi durumdan mı bende 35. Haftadayım herhangi bi doğum şekli hala konuşup karar vermedik doktorumla
Ensrmn schiphol bizde 33+4 haftalığız ayın ikisinde randevumuz var bakalım gün verecek mi bizim doktorda🥰
eylulmucizem_ Sevgixx 36 hafta olduk erken de gele bilir ama bişey hissetmiyorum. Arada bir regl ağrısı gelip gidiyor başka bişey yok
Merve_31 Sevgixx maalesef zor geçiyor hala hiç bir hazırlık yapmadım kalça kemiğim çok ağrıyor mide yanmam bulantım yine başladı bir an önce doğurmak istiyorum
Beyzaa1222 Annesininmelei aynı haftadayoz bende 33+5 🥹 Doktorunuz sordumu size doğum için Benim doktorum doğumun nasıl olucağı hakkında bilgi vermedi hiç
hepoyleolurzaten__ Sevgixx 36 haftalığız ikiz gebelik pazartesi doğum var Ağırlastim Baya karın sertleşmesi bel ağrısı herşey var
Esratolga hepoyleolurzaten__ benimde ikiz gebelik 33 hafta bir sıkıntınızmı var bikaç hafta daha beklese daha iyi değilmi sanki ikiz olunca kiloları düşük yenidoğana giderler diye cok korkuyorum
Ayse220 34+1’den selamlar, dün kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür serklajlıyım doktorum 37’de dikişleri alacak sonrasında küçük beyin gelişini bekleyeceğiz inşallah herkese kolaylıkla sağlıklı doğumlar diliyorum
Semihaoyku Sevgixx Kıyafetlerle bogusuyorum yıkadım ayırdım utuledim biraz yersletircem doloplara haftaya çantamı hazirlycam puseti eksik onu Alcam pazartesi nst kontrol var ona gidecem onlarin dsinda çok çabuk yoruluyorum uykum oluyo sürekli uyumak istiyorum migdem yanıyo hala alev alev gece çok tuvalete cikiyorum kasıklarımda baya baskı var baş aşağı dönmüş gece yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum öyle geçip gidiyor
merube Sabriye48 bnmkide ileride bayaa meyve cok yedim kilosu da fazla bnmkinin tatli falan yasak sen yiyebilirsin
Glstmr 35+1 deyiz ve artık geliyorum diyor yaklaştım diyor asla nefes alamıyorum uyuyamaz oldum ama sabrediyorum en son 33 te gitmiştim doktora doktorum normal doğum kesin dedi sende bebekte müsaitsin dedi şimdi 21 ağu randevum var 36 haftalık olacağım bakalım ne diyecek kaç kilo oldu merak ediyorum
merube Ceylin_98 aralik civari oluyor dogum eylulde olursa mesela bnm 19aralik hamile kaldgim tarihmis eylul 24 vs dogum olabilir dediler
fatimafat Sevgixx ultrasonda yumuşak bir doku omurgada görüldü doktor detaylı ultrason önerdi bakalım inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız 🤲