yokusbebek Sevgixx 34+5 olduk bugün. 16 Eylül’e sezaryan tarihi aldık. Heyecanla bekliyoruz. Dün kontrolde 2600 gram, 48 cm olduğumuzu öğrendik. Sağlıcakla gelsin oğluşumuz 🌸
Lilaaaaaa Sevgixx 35 +1 haftadayim iyi gidiyor. 2650 kg ’miş .6 ile 9 eylul arasi bir günde sezeryan olacagim. Baskı ağırlık oluyor karnimda, uyurken saga sola dönmede epey zorluk var tabi ama bu da gebeliğin bir süreci diye önemsememeye çalışıyorum.
Senaa90 Lilaaaaaa 36+4 teyim bana da 6 9 eylül arasını söyledi doktorum. Neye göre belirliyorlar acaba size mi erken tarih verilmiş bana mı geç verilmiş
Yavrumveben Sevgixx 37+1 bebiş karnımın en yukarısında , doğum pozisyonunda ama aşağıya inmedi , minik koalamla soluk soluğayız 🫣😅
br2023 Yavrumveben Yaa aynıyız 37+1 benim de karnım inmedi hala yukarda sağlıkla kucağına alrsn inş ❤️☺️
Ensrmn schiphol bizde 33+4 haftalığız ayın ikisinde randevumuz var bakalım gün verecek mi bizim doktorda🥰
__3655__ 37+3 den merhaba 🥰 4 Eylül gözüküyor uygulama ya Göre sanırım gününü dolduracak hiç bir belirtim Yok ☺️
BebekHrcn Ceylin_98 bende 20 eylül istiyorum hafta sonuna gelmesi için iki çocuk daha var biri liseye başlıcak biri anasınıfı ☺ hafta sonu olursa rahat olur
Caglab Sevgixx 33 hafta olduk bugün.Sezeryan olacak doğum. 24-25 Eylül gibi olacak ama tam günü almadık daha. Elimde sinir sıkışması var,uykularım haram oldu.
Ececikko 34+3teyiz iyice ağırlaştım bir de çamaşır olaylarını hastane çantasını bu zamanlara bırakma hatasını yaptım 🤓 Şuan çamaşır katlarken yazıyorum bunuuuu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Sabriye48 35+6 günlüğüm doktor doğum hakkında bişey söylemiyo bebeğimin kafa gelişimi 2 hafta geriden geliyo stres sıkıntı mahvetti beni inşallah hepimiZ saglıcakla kucağımıza alırız
merube Sabriye48 bnmkide ileride bayaa meyve cok yedim kilosu da fazla bnmkinin tatli falan yasak sen yiyebilirsin
Ckaderdem Sabriye48 benim bi arkadaşıma da aynısını söylemişler üstelik detaylı ultrasondan itibaren ama kızı gayet sağlıklı geldi dünyaya. Sizde moralinizi bozmayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Binnurdemir 34+5 haftadayız erken doğum riski vardı 32.haftada ilaç kullandım ağrılar hafifledi ama dün geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum bel ağrısı bacaklarda uyuşma oluyor arada şiddetleniyor bu sancı galiba sabırsızlıkla gelmek istiyor oğlum 🥹
merube Ceylin_98 aralik civari oluyor dogum eylulde olursa mesela bnm 19aralik hamile kaldgim tarihmis eylul 24 vs dogum olabilir dediler
ilaydamom_ 34+5 iz biz de. Sezaryen olacağım ama tarih belli değil. Kontrol 2 eylülde. En son muayene de bebiş doğum pozisyonundaydı yani kafa gelişti. Sadece agirlastim onun dışında sikayetim yok şükür. Bu hafta kıyafetleri yıkayıp hastane çantası hazırlayacağım nasipse. Sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🐣🤗 Sevgixx
Limonlukekkk Sevgixx 36+4 ten hellooo kızlar biz edremite babaanne dede ve yengemizi almaya gidiyoruz doğumda birlikte olacağız bi sımıntımız yok şükür 10 eylül normal doğum olursa