• Gebelik
  • Gerçekten öyle mi 🤔 erkek bebeğe hamile olanlar

Gokyuzum_571 annemdeydim yumurtlama döneminde takip ediyordum o zamanlar ovülasyonla eşime demiştim hatta bu ayda olmadı falan diye farklı şehirlerdeydik çünkü evime geldikten sonra olmuştu ilişki o ay hamile olduğumu öğrendim yani yumurtlama döneminden baya sonra ilişki oldu ve tuttu oğlum oldu 4 yaşında şuanda yine hamileyim ama bu sefer takip etmedim korunmayı bıraktık çocuk düşünüyorduk ilk aydan hamile kaldım henüz cinsiyet belli değil bende merak ediyorum ama geç döllenmeydi onda nasıl oluyor bilmiyorum 🙈

Benim oglum gec dollenmisti hatta dis gebelik olavilir demisti kan değeri cok azdı erkekti bence oyle olmaz çünkü gebelik ihtimali yuksek oldugu için herkes yumurtlamayı takip ediyo herkez erkekmi dogurcak

Gokyuzum_571 kaldığıma dua eden ben 😀 en az 1 sene takip ettim yumurtlama olmadi saldım çayıra hangi zaman kaldim bilemem sonucta gun aşırı iliski yaşanmıştı yumurtlama günlerinde.. ama içime hep erkek doğmuştu erkek olacakta cinsiyeti belli

Cinsiyet_tahmini anladım gayette tamam daha uzun yada kısa yaşıyorda hangisinin ilerleyip tutunduğunu nasıl anlıcaksınız diyorum bende öyle olsa ikiz olanlar ve farklı cinsiyete sahip olan nasıl olucak geç ilerleme yada hızlı ilerleme hesabına göre spermden geçen kromozon otomatik belirliyor cinsiyeti geçi erkeni değil diyorum bende

143i53 mrb benm de mi erkek acaba geç döllenme ve cok düşük degerle öğrendim 10+6 haftalik olduk doktor kiz buda dedi ama bilemiyorum cok erken söyledi sanki 14 hafta olmasi gerekirken 10 hafta gozukuyo🤭

Gokyuzum_571 cinsiyeti belirleyen kadın değil erkektir. X kromozomu taşıyan sperm döllediyse kız, Y kromozomu taşıyan döllediyse erkek bebek olur başka bir açıklaması yok 👼🏻

Onunla alakalı mı mantıklı bir tarafı var mı bilmiyorum ama ovülasyonda pik olduğu gün ilişki olmuştu ve evet erkek .

Gokyuzum_571 kuzenin adetin son günü birlikte olduğunda hamile kalmış erkek onun. Yani saçma bir mantık tabi ki yüzde elli ihtimal denk gelmiş olabilir

Simdi yumurtlamaya gore olursa erkek gibi o zaman çıkar bende cok merak ettim kizim olsun istiyorum tabi hayirlisiyla burda tahnin yapanlarda erkek diyo bakalım

Gokyuzum_571 bunun bilimsel açıklaması var x ve y kromozomlarıyla alakalı ve gerçekten doğru istisnalar elbette olabilir benimde erkek oldu çünkü

Gokyuzum_571 ben yumurtlama günü ve 2 gün arayla 2 kere değerlendirdik kız bebek

Gokyuzum_571 öyle bişey yok 2 çocuğumda da gün aşırı ilişki yaşadık ikiside erkek Allah neyi nasıl ederse odur 3.cü gebeliğim bı kaç gün sonra ogrenicem cinsiyetini ama öyle saçmalıklara inanmayin