• Gebelik
  • Gerçekten öyle mi 🤔 erkek bebeğe hamile olanlar

Kızlar öncelikle tepki göstermeyin tabi ki her şey Allah’ın izniyle olur ama Merak ediyorum , Allah aşkına çevremde çoğu kişi erkek bebeğe yumurtlama döneminde hamile kalındığını söylüyor yani aranızda erkek bebege kalanlar gerçekten buna dikkat etti mi yoksa gün aşırı dikkat etmeden gebe kalanlar var mı
Ya da tam tersi yumurtlama döneminde hamile kalıp kız bebeği olanlar var mı

Gokyuzum_571 bende böyle oldu tam yumurtalama zamanına gelmişti ilişki eşimde bir kaç gün boşalmamıştı cinsiyetimiz erkek kızımda da yumurtlama zamanından önce gün aşırı olmuştu

Zaten hamile kalmak icin yumurtalama döneminde olunması gerekmiyor mu? Kız için ne zaman yapmak gerekiyormus ki anlamadım ben?

Gokyuzum_571 yumurtlama döneminde ilişkiye girmemiştim çok alakasız bir gündü ve hamile kaldım bebeğimde erkek ben öyle şeylerle alakalı olduğunu sanmıyorum yumurtlamayı değerlendirince hamile kalma sansı yüksek ama hangi günde ki ilişkinizde bebeğin tuttuğunu anlamak çok zor yani 2 güne bir yada 3 güne bir düzenli ilişki yasayoğ aynı zamanda yumurtlamayı değerlendirenler için söylüyorum 1 ayda 1 kere olmuyor sonuçta kaç kere ilişkiye giriyoruz . Cinsiyeti belirleyen tek şey babadan gelen kromozon

Gokyuzum_571 valla hiç dikkat etmedik Rabbım ne verirse hayırlısını veriyor

Gokyuzum_571 bunu bir doktordan duymuştum. X spermi kız, yavaş hareket ediyor ve daha uzun yaşıyor. Y spermi ise erkek hızlı hareket edip çabuk ölüyor sanırım 24 saat gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum. Zaten baktığımızda da spermlerğn yaşama süresinden, hareketlerinden belli mantıklı bir durum.

Gokyuzum_571 ki mantıken zatem yumurtlama zamanı hamile kalma ihtimali çok yüksek ve herkes o gününğ değerlendiryor öyle birşey olsa herkesin bebeğinin cinsiyeti aynı olur 😂

Gokyuzum_571 evet eşim inşaatta çalışıyo o zamana denk gelmişti yumurtlama günüydü tutan oluyo yani kızımda da gün aşırı oluyodu

Gokyuzum_571 canım istisna dedikleri şey yine yumurtlamayla ilgili yani tam olarak ne zaman günü gününe bilmek zor. Bazıları iki kere yumurtluyor mesela. Yani bunlar bilimsel şeyler.

Gokyuzum_571 evet bize cevremız de söyledı deneyenler kızım var erkek istemıstık çok şükür Allah nasıp ettı 🥹