zlemceylan Yasmncm erken gebelik testi yaptım maalesef 😕 yumurta sayım biraz fazla sanırım çatlarken bira zor çatlıyor o yüzden
zlemceylan Beyzaaaa037392 hadi hayırlısıyla bir de yarın de yapın testi atın bakalım bi çatlama görünüyor mu yoksa daha çok pik mi
Elifffelisss Marshmellom pikten sonra testler de silik çıktığı zaman mı çatlamış oluyor peki ?pikten sonra ki günler mi önemli olan ?
zlemceylan Elifffelisss çatlama günü önemli canım çünkü o çatlamış yumurta 24 saat kalıyor sadece eğer vücutta sperm varsa o da dölleyebiliyor
Marshmellom Elifffelisss genelde öyle söylüyorlar çatladığı gün önemli diye.döllenme o zaman oluyor ya
Zarifokur zlemceylan Özlem galiba ismin Özlem yazacağım canım bence yumurtan çok olduğu için büyüklükleri de yakın demek ki birbirine sonuçta belli bir süre sonra hepsi büyüyor
zlemceylan Zarifokur evet ismim Özlem 🫠 doktor da zaten yumurta sayın fazla olduğundan döngün biraz uzuyor ama normal öyle olması dedi sanırım büyüdüğü zaman çatlayamıyor yumurtalardan yer olmadığından 🙄
Zarifokur zlemceylan sanmıyorum doktor olsa derdi . Hani fazla yumurta o insanın genç olduğunu rahimin sağlıklı olduğunun anlamına gelmez mi kaç yaşındasın
zlemceylan Zarifokur 28 yaşındayım öncesinde 32-35 günde bir adet görüyordum evlendikten sonra hareketsiz bir hayat olduğu için döngüm uzadı
zlemceylan Zarifokur yürüyüşe başlamayı düşünüyorum zaten evde hareketsiz kaldım öncesinde çalışıyordum 2 saat yürüyordum hep hareket halindeydim 8 sene bir anda hareketsiz kalınca