Beyzaaaa037392 zlemceylan valla canim 6 dakika doldu oyle cektiydim resmi, cok akintim var aksam bidaha yapacam❤️
Beyzaaaa037392 zlemceylan hadi ya😁 Paketde 5 dakika yazdigi icin hep 5 dakika beklettim sonrada siliklesti rengi😫❤️
Beyzaaaa037392 zlemceylan Yurtdisinda yasiyorum oyuzden o marka burda yok valmed markasini kullaniyorum
Beyzaaaa037392 zlemceylan Evet degerlendirecez insallah, uygulamayada gore bugun yumurtlama var gozukuyor😁 Oldu olacak gibi gercekten
zlemceylan Zarifokur evet yine pik görünüyor ama kasık ağrım vardı bayağı şu an geçti gibi biraz daha
zlemceylan Zarifokur valla bende anlamadım yüksek ihtimalle dediğin gibi bu aldığım testte bayağı koyu gösteriyor bu serisi bmyle çok koyu gösterdiği 3. Günü bir diğerini 19. Gün yaptığımda daha koyulaşmamıştı 21. Günden sonra koyulaşma oldu
zlemceylan Yasmncm erken gebelik testi yaptım maalesef 😕 yumurta sayım biraz fazla sanırım çatlarken bira zor çatlıyor o yüzden
zlemceylan Beyzaaaa037392 hadi hayırlısıyla bir de yarın de yapın testi atın bakalım bi çatlama görünüyor mu yoksa daha çok pik mi
Zarifokur zlemceylan Özlem galiba ismin Özlem yazacağım canım bence yumurtan çok olduğu için büyüklükleri de yakın demek ki birbirine sonuçta belli bir süre sonra hepsi büyüyor