Gamzebz zlemceylan canım tekrar yaptım testi az önce 15 dk bekledim yine aynı koyulukta gibi mi sanki daha açık geldi bana sabaha göre
Gamzebz zlemceylan bugünü değerlendirdim canım 🤭 bir gebenin günlüğünde sabah 5 ve 6 erkeklerin en verimli olduğu saatler diyordu bide sabaha karşı değerlendireceğiz inşallah eşimi uyandırabilirsem 😂
zlemceylan Gamzebz bence yarın sabahı değilde ertesi sabahı değerlendirin isterseniz zaten sperm vücutta kalıyor ya eşini de boğmamış olursun kendimden biliyorum pik çıktı dedikçe daha çok koyu oldu biraz boğdum 🥱🫠
Gamzebz zlemceylan 😂😂😂 biraz görev gibi oluyor ben ilk defa ovulasyon denedim de garip hissettim kendimi valla 😂
zlemceylan Gamzebz evet anlayabiliyorum bizim nerdeyse bu ay hep öyle geçti insan kendisini çok tuhaf hissediyor 🙂↔️
Mihriimah zlemceylan anlıyorum canım ama biraz salman gerekiyor kendini sonraki ay ovülasyon yapmayıp normal 2günde 1 ilişkini devam edebilirsin daha çok geriliyor bence iki tarafta. Sen bilirsin yinede,inşallah bu ay güzel haberler verirsinde 🤲🏻🤍
zlemceylan Mihriimah bakalım her ikimiz içinde hayırlısını diliyorum gönlümüzce olsun her şey 💖 olmazsa önümüzdeki ay 2 günde bir olarak değil de 3 günde bir olabilir diğer türlü yoruyor insanı da
Kubraylvc Zeyson dıkkatlı baktın mı gölge falan 🥹şeyyy bide benim 11.gün sabah kalbim kadar beyaz çıkıp üzüntüden kendımı temızlıge verıp koltuk yatak ne var ne yok o gün birton misafir ve gece yapim dedim 1 tane test var şakkkk ikinci gölge 🫣
Zeyson Kubraylvc benim çatlamayı sayarsak 10 saymazsak 9. Gündür bugün gölgenin gölgesi bile yoktu o kadar net ve beyazdı☺️ sen at bakalım bi testlere
Kubraylvc Zeyson dur umudumuz baki bir iki gün daha geçsin bakalım 🥹benim testler gelmedi ama gelsede pik üstünden 7.gün 🫣
Beyzaaaa037392 zlemceylan Sabahtan beri cok akintim var bir ümit hemen ovuslasyon testi yaptim hala pik yok😳
zlemceylan Beyzaaaa037392 canım bende akıntıdan bir gün sonra falan oluyor genelde ama sen akşama da bak bir istersen
cansu_dgn Beyzaaaa037392 canım sen yurtdışında mı yaşıyorsun bu testten bende kullandım da bu hep koyu gösteriyor bu testleri ters şekilde yapıştırmayı dene o zaman daha kolay görürsün pik oldu mu diye