Zeyson Kubraylvc kız daha erken çıkmaz kendini strese çokma benim bugün 9. Gün cumartesi yaptım gerçi o ilk idrar degildi bişe çıkmamıştı yarın sabah ilk idrarla yapacam😂
Zeyson Kubraylvc yarın sabah işk idrarla yapacam cnm tam kesin olsun diye birazdanda bi ovulasyon testi yapacam
Mihriimah zlemceylan ayyy çok şükürr çatlamış gözüküyor canım 😂 hadi inşallaah ben adet olacak gibiyim dün değişik bir leke geldi çok yıprandım bu ay🥲 bidaha ovülasyon yapmayı düşünmüyorum
zlemceylan Mihriimah teşekkür ederim canım benim 🥰 evet bu testler insanı strese sokuyor maalesef ki kendini rahat bırak kasma ve en önemlisi stres yapmamaya çalış uğraş falan edin
Beyzaaaa037392 zlemceylan Sabahtan beri cok akintim var bir ümit hemen ovuslasyon testi yaptim hala pik yok😳
Gamzebz zlemceylan tamam canım bugün yarın ve sonraki günü değerlendirecrğim inşallah akşam bidaha yapıyım mı peki
Mihriimah zlemceylan yoğun geçiyor zamanım zaten ama sende çok iyi biliyorsun ki olmuyor 🥲 inşallah sen çok güzel haberler al bu ay beraber sevinelim🤍🌼 aynı yaştayız galiba 28im bende. Siz ne zamandır istiyorsunuz
zlemceylan Mihriimah bende 28im 🫶🏻 bizim yarın 1 senemiz dolacak geçen ay bi denedik bu2. Ayımız bakalım nasip kısmet gerçekten de ama her şeyden önce sağlık sen neyi çok ister ve çabalarsan bazen olmayabiliyor ♥️
Mihriimah zlemceylan aynen öyle canım🥲🌼 ama yenisiniz daha 2.ay sende kendini rahat bırak biraz inşallah olur bizim perşembe günü 3.yılımız doluyor. Nasip kısmet bakalım 🤲🏻🤍
zlemceylan Gamzebz bence yap net şekilde görürsün koyu duruyor da daha da koyulaşmasın görmüş olursun en azından 🥰
zlemceylan Mihriimah aaa maşallah 2 gün var aramızda♥️ evet öyle de işte ne bileyim olmazsa diye düşünmüyor değil insan kendisini de
Mihriimah zlemceylan anlıyorum canım ama biraz salman gerekiyor kendini sonraki ay ovülasyon yapmayıp normal 2günde 1 ilişkini devam edebilirsin daha çok geriliyor bence iki tarafta. Sen bilirsin yinede,inşallah bu ay güzel haberler verirsinde 🤲🏻🤍
Gamzebz zlemceylan canım tekrar yaptım testi az önce 15 dk bekledim yine aynı koyulukta gibi mi sanki daha açık geldi bana sabaha göre
Ecemyurdakul Beyzaaaa037392 2.ay denememiz inşallah çatlar 🙆🏻♀️ Aslında 15 Ağustos çatlamış gibi geldi değerlendirdim ama bakalım