Askkokuluyavrum Bende 8+3 um suan da 12. Haftada 2li tarama icin çağırdı doktorum İnsAllah bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelir benim gibi gergin ve sürekli korku yaşayan anneler var mi acaba 🤷♀️🤷♀️
1ogrencianne Askkokuluyavrum ben de 8+5 canım yaptırmayacağım ikili testi Allah’a emanet inşaAllah sağlıklı olurlar çok düşünme 😇
Askkokuluyavrum Scb sürekli aklıma kötü şeyler geliyor ne bileyim ya 😔😔 kötü düşünme kötüyü çağırırsın diyorlar ama elimde degil sürekli aklım Yavrumda Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günü ve bunun heyecanını paylaşmayı nasip etsin cümlenize
Scb Askkokuluyavrum Amin canim inşallah bende aynıyım ama elden bir şey gelmiyo malesef doktorada gidemeyiz her gün Allah'a emanetler Rabbim ne eylerse güzel eyler iyi düşünelim iyi güzel olsun herşey 🙏😊 yoksa bu gidişle nasil tamamlicaz 9 ayı
Rabia83 Kereminannesihtc çok yakın tarihlerdeyiz kuzum benim de eylül gibi gözüküyor . İlk hamileliğim biraz sıkıntılı başladık şuan raporluyum dinleniyorum .. haftasonu gideceğiz görmeye nasipse çok merak ediyorum ne olacak diye
38his Hilal1907 maşallah canım ☺️🐣 Çok sevindim bunu duyduğuma ☺️ Bende senin gibi 6. Senemde kızıma kavuştum 👩❤️💋👩🙏🏻
38his Scb scb nickini scr diye aklımda tutmaya çalışıyorum 😁😁😁🤦🏻♀️ Oh maşallah büyüyor minik 👩❤️💋👩