Hilal1907 38his bizde iyiyiz canim cok sukur. Bende cok mutluyum carsamba kontrole gittim bende 9+3 olduk haftasiyla uyumlu dedi doktorumuz. 🥰
38his Hilal1907 maşallah canım ☺️🐣 Çok sevindim bunu duyduğuma ☺️ Bende senin gibi 6. Senemde kızıma kavuştum 👩❤️💋👩🙏🏻
Hilal1907 Scb evet canim ama cok yazmiyorum ben ama takip ediyorumm. Herkes birbirini taniyor gibi ben biraz yabanci kaliyorum. Herkes sorunlarini paylasiyo benim belirtim falan olmuyo o yuzden konulara uzak kaliyorumm
Scb Hilal1907 ben uzaktan bakıyorum okuyorum vakit geçiriyorum oyle herkeste belirti olamayabilir bende bazen oluyo bazen olmuyo
bridetobe Kereminannesihtc ikizler erken doğar diyorlar daha kese görmedim ama ikiz büyük ihtimal 🤣 ikizse erken gelirse bende bu gruptayım
Hilal1907 Scb 5aralik cnm benimkide 😊 tup bebek bizim minnos. 6.yilda 6.denemede kavustuk cok sukur 🥰
ikicocuklubiranne Kereminannesihtc ilk hamileliğim 7. Haftamdayım Eylül ayında kısmetse gelecek meleğim 😇
ikicocuklubiranne Didemaydintaskin ultrasonla göremeyince keseyi benimde alttan kontrol etti zararı olsa zaten doktor kendi bakmaz diye düşünüyorum 😊
Kereminannesihtc Ben cok yazamadim. Fena mide bulantilarim oldu. Keremde hic boyle olmamisti. Zorluyor hala da. İlac aliyorum etkisi gecene kadar iyiyim.geceleri cok bulaniyo